בשרי כבדיםםםםם

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
בסד

מחר בעזה אני עושה יום הולדת בשרי לקרוב משפחה
זה הולך שכל הארוחה מונחת על השולחן ואחרי זה מרק ואז פרות בסוף בגלל טו בשבט
מקווה לזכור לפנק אתכם בתמונות מהארוחה הבשרית ההזויה שהולכת להיות. בעז"ה
קיצור אחרי שקישקשתי לכם קצת, אני מכינה כבדים שלמים מגישה אותם ב'הר'
ואני רוצה מלמעלה לפזר בצל מטוגן קריספי אבל ביתי
יש לכם טיפים?
תודה
 

מייפל אורגני.

משתמש מקצוען
וואווו נשמע לתמונות...
מה השאלה?
טיפים למה?
ואני אשמח לטיפים איך הכנת את הכבדים..
כי מלפני שנה שהכנתי לבד אני עד היום לא נגעתי
בכבדים ...
ואהבתי מאאאוד כבדים
 

shali

משתמש מקצוען
בסד

מחר בעזה אני עושה יום הולדת בשרי לקרוב משפחה
זה הולך שכל הארוחה מונחת על השולחן ואחרי זה מרק ואז פרות בסוף בגלל טו בשבט
מקווה לזכור לפנק אתכם בתמונות מהארוחה הבשרית ההזויה שהולכת להיות. בעז"ה
קיצור אחרי שקישקשתי לכם קצת, אני מכינה כבדים שלמים מגישה אותם ב'הר'
ואני רוצה מלמעלה לפזר בצל מטוגן קריספי אבל ביתי
יש לכם טיפים?
תודה
אין טיפ אבל מחכה מאד לתמונות
 

shali

משתמש מקצוען
אוי לא הייתי מובנת,
טיפים לכך שהבצל שאטגן בטבעות ייצא קריספי ולא שרוף
אם רוצים שהבצל יהיה קריספי ופריך, מה שצריך לעשות
זה לחתוך אותו לגודל הרצוי ולשים בתוך קערה אם מים קרים מאד אם קוביות קרח [המכת קור גורמת לו לצאת פריך]
לפני הטיגון להכין בקערה קמח עם קצת תבלינים שבא לך [אפשר רק קמח] להוציא מהמים לצפות קצת בקמח ולטגן
 

ניק כמעט בלי ראש

משתמש מקצוען
אם רוצים שהבצל יהיה קריספי ופריך, מה שצריך לעשות
זה לחתוך אותו לגודל הרצוי ולשים בתוך קערה אם מים קרים מאד אם קוביות קרח [המכת קור גורמת לו לצאת פריך]
לפני הטיגון להכין בקערה קמח עם קצת תבלינים שבא לך [אפשר רק קמח] להוציא מהמים לצפות קצת בקמח ולטגן
בשמן עמוק !
 

נעמה לוי

משתמש מקצוען
והטיפ הכי חשוב לכבד מושלם :
לא להשתמש בכבד קפוא
שמקבל מירקם של חול .
זה ממש לא נכון.
אחרי הפשרה טובה זה מעולה כמעט כמו חדש וטרי.
אם מבשלים לפני הפשרה מוחלטת זה נהיה מרקם של חול.
 

חמג

משתמש מקצוען
יש בספר של ניחוחות שבת וחג מתכון של בצל מטוגן,
זה עם בירה שמנפחת את הציפוי, אולי לזה כוונתך?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
גם באשכול הזה נמחקו תגובות לא ענייניות וכאלו שהן בעלות פוטנציאל לפגיעה באחרים.

שימו לב.
 

חיים של תורה

משתמש מקצוען
זה ממש לא נכון.
אחרי הפשרה טובה זה מעולה כמעט כמו חדש וטרי.
אם מבשלים לפני הפשרה מוחלטת זה נהיה מרקם של חול.
מצטרף.
אחרי הפשרה גמורה אין שום כמעט הבדל, וודאי לא משהו שאנשים רגילים כמונו יודעים להבחין.
 

saralulu

משתמש מקצוען
זה ממש לא נכון.
אחרי הפשרה טובה זה מעולה כמעט כמו חדש וטרי.
אם מבשלים לפני הפשרה מוחלטת זה נהיה מרקם של חול.
חולקת עליך!
אני מבשלת כבר שנים ותמיד דואגת שיהיה לי כבד טרי ביותר כי הקפוא לא נימוח ועסיסי, הוא יבש יותר ומתפורר.
בסלט כבד קצוץ זה פחות נורא אבל כשזה טרי זה יוצא יאמי!
בחתיכות כבד בתבשיל או סלט וכו' זה משמעותי ביותר!!!
 
נערך לאחרונה ע"י מנהל:

saralulu

משתמש מקצוען
אני מצליחה להגיע לבצל קריספי ע"י שאני מטגנת עד שכמעט מוכן, ואז מכבה את האש ונותנת לבצל להישאר במחבת עד שזה חמים, בלי לבחוש וכו'.
לא יצא לי להכין כזו מנה, אולי כדאי לנסות כמות קטנה ולראות איך זה יוצא.
 

פלמינגו 67

משתמש סופר מקצוען
שמן שמכסה את הבצל עד למעלה, להשגיח עליו ולהוציא מתי שהו נהיה שקוף כזה
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
זה ממש לא נכון.
אחרי הפשרה טובה זה מעולה כמעט כמו חדש וטרי.
אם מבשלים לפני הפשרה מוחלטת זה נהיה מרקם של חול.
חולקת עליך בגדול!
בין הדברים הכי משמעותי ההבדל בין טרי לקפוא זה כבד...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה