נכתב ע"י חויד;997590:מה עושים ?
אשמח לשמוע מבעלי נסיון
תודה
נכתב ע"י פרשי;997619:מנסיון.
לאחר כאב של שנים!!!!!
הייתי אצל כירופרטית והיא אמרה לי שזה נובע מחוליות בעמוד השדרה שלא ישרות.
לאחר טיפול אחד הבעיה חלפה כלא היתה ב"ה.
כבר שנה.
מומלץ מאד!!
רפואה שלמה!
נכתב ע"י פרשי;997619:מנסיון.
לאחר כאב של שנים!!!!!
הייתי אצל כירופרטית והיא אמרה לי שזה נובע מחוליות בעמוד השדרה שלא ישרות.
לאחר טיפול אחד הבעיה חלפה כלא היתה ב"ה.
כבר שנה.
מומלץ מאד!!
רפואה שלמה!
נכתב ע"י רותי בן שימ;1000703:את צריכה למקד לעצמך איפה בדיוק הכאב.
אם הוא ממש בשורש כף היד (בחיבורים) אז לרוב זה דלקת בגיד שנגרמת מהלחיצות על העכבר שוב ושוב.
וקיבוע יכול לעזור מאוד. הקיבוע לא חייב להיות סד מסיבי אלא אפילו סד אלסטי שמחזיק את כל האזור ומקל מאוד על הכאבים. (קונים בכל בית מרקחת)
וכמו שאמרו פה אם לא נותנים ליד מנוחה כמו שצריך זה עלול להמשיך הלאה עד כדי צורך בניתוח (שלא עוזר הרבה...) או סטרואידים שלא מומלצים.
אורטופד אמר לי בזמנו, כל חצי שעה להרים את היד מעל לגובה הראש לכמה דקות כדי לתת לדם לזרום כמו שצריך ולא לתקוע פסולת בגיד שבשורש כף היד.
אם זה בכרית האגודל או בכל מקום אחר בכף היד, יכול להיות גם קרע בגיד (גם בגלל מחשב - לרוב) כמו שהיה לי ואילץ אותי להיות עם גבס במשך חודש כולל קיבוע לכל האצבעות כדי לתת לגיד אפשרות להתאחות.
הקרע לא חייב להיות לאחר חבלה או כאב חזק הוא יכול להיגרם גם בלי להרגיש ורק הכאבים אח"כ מזכירים הייטב בכל תנועה קטנה.
מה שכתוב פה מתאר בדיוק מה שיש לי... אבל הספיק לי אורטופד...נכתב ע"י תמנתי;1000888:כדאי ללכת לבדוק עם ראומטולוג.
כיכול להיות שזו דלקת בתעלה הקרפלית
ויש בדיקה שבודקת את זה.
תסמונת מנהרת שורש כף היד או תסמונת התעלה הקרפלית (באנגלית: Carpal tunnel syndrome) היא תופעה של הירדמות, תחושת עקצוץ או אף כאב בשורש כף היד. תופעה זו, המלווה בתחושת נימול, יכולה להקרין ליד כולה, אך עיקר הכאב הוא באגודל ובשלוש האצבעות הקרובות לו. תופעה זו יכולה להיגרם כתוצאה מפציעת מאמץ חוזרנית, למשל הנובעת מתפעול מחשב בזמן העבודה, אם כי ככל הנראה לגורמים גנטיים וביולוגיים השפעה משמעותית יותר. [1]
תסמונת מנהרת שורש כף היד היא גורם שכיח מאוד לירידה בפריון העבודה ולחיוב ביטוחי בריאות ולכן קיים מחקר ענף אודות תופעה זו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: