דרוש מתכון יש פה למישהו נסיון עם אנטריקוט בבישול ארוך?

שמחה קופי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
יש לי נתח אנטריקוט
ואני לא רוצה אותו בצליה אלא לסעודת החג אחרי בישול ארוך
יש מישהו פה שניסה ויכול לתת מתכון או מידע מנסיון?
 

צביקה - היימישTech

משתמש פעיל
אנטריקוט לא מתאים לבישול
 

שמחה קופי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
אנטריקוט לא מתאים לבישול
הוא בדרך כלל הולך לצליה או לגריל על האש וכאלו
אבל אכלתי כבר בעבר וגם ראיתי מתכונים של אנטריקוט בבישול ארוך
ואני מעדיף לשמוע ממישהו שניסה ויודע על מתכון טוב לזה.
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
יש לי נתח אנטריקוט
ואני לא רוצה אותו בצליה אלא לסעודת החג אחרי בישול ארוך
יש מישהו פה שניסה ויכול לתת מתכון או מידע מנסיון?
אנטריקוט בקלי קלות
להשרות בלילה את הבשר עם יין וצילי
לסדר בתבנית הרבה בצל ושום (שיהיה שכבה רצינית)
להניח על זה את חתיכות הבשר
לתבל עם
שמן זית
מלח
פלפל גרוס

לכסות היטב עם נייר אפיה ומע"ז נייר כסף
לאפות בסביבות 4-5 שע עד לריכוך מושלם!
 

שמחה קופי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
אנטריקוט בקלי קלות
להשרות בלילה את הבשר עם יין וצילי
לסדר בתבנית הרבה בצל ושום (שיהיה שכבה רצינית)
להניח על זה את חתיכות הבשר
לתבל עם
שמן זית
מלח
פלפל גרוס

לכסות היטב עם נייר אפיה ומע"ז נייר כסף
לאפות בסביבות 4-5 שע עד לריכוך מושלם!
תודה!

ניסיתם את זה?

מה הכוונה צ'ילי?
ועל כמה מעלות לאפות?

שוב תודה!
 

שמחה קופי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ממליץ על חום נמוך יותר מ180 אולי 150 ואולי אפילו פחות 120
להשחים את הנתח חיצונית
ולצלות בתנור עטוף כנתח שלם ולא לפרוס לפני הבישול
 

שמחה קופי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
ממליץ על חום נמוך יותר מ180 אולי 150 ואולי אפילו פחות 120
צריך לתת בהתחלה חצי שעה - שעה על חום גבוה? (בשביל בטיחות חיידקים וכאלה)

להשחים את הנתח חיצונית
במחבת? או בחום גבוה בתנור כשהוא פתוח?
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
צריך לתת בהתחלה חצי שעה - שעה על חום גבוה? (בשביל בטיחות חיידקים וכאלה)


במחבת? או בחום גבוה בתנור כשהוא פתוח?
מבחינת בטיחות חיידקים, ברגע שאופים על 120 זה מספיק גבוה לכל השיטות המחמירות...
במחבת או בתנור פתוח או מה שרוצים, זה בעיקר בשביל להעמיק את הטעמים.
 

יעקב ארץ-צבי

משתמש מקצוען
אצלנו לקחנו אנטריקוט פרוס מעל תפוחי אדמה מתובלים פלוס קצת שמן, כיסינו בבצל פרוס ושום מתובלים קלות, אפינו מכוסה היטב, כשש שעות על בערך 120-130 מעלות, יצא רך ברמה אחרת, ממש ברמה של לפורר עם מזלג חד פעמי.

נ. ב. כשאנחנו שמים יין בבשר [בדרך כלל רק במבושל, לא באפוי] אנחנו משתמשים ביין יבש ויוצא מצוין.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה