@א. שטיגליץהאם זה בעיה בטיחותית לחבר מכונת כביסה לחשמל ע"י כבל מאריך?
לא טכנאי אבל לכאורה זה אפשרי (כמובן שיהיה תקע ושקע יצוקים)האם זה בעיה בטיחותית לחבר מכונת כביסה לחשמל ע"י כבל מאריך?
בחיפוש גוגל יצא כמה שכתבו שלא מומלץלא טכנאי אבל לכאורה זה אפשרי (כמובן שיהיה תקע ושקע יצוקים)
מישהו יודע לומר לי מה קרה שהמכונה הפסיקה להוריד לי כתמים בעיקר של שומנים מבגדים בהירים???.אין בעיה.
מפצל עדיף שלא, אם מחברים למפצל עם מייבש (שהוא מוצר שצורך הרבה חשמל) או תנור אמבטיה אז לא להפעיל אותם בו זמנית
יכול להיות שישנה בעיה בחימום המים.מישהו יודע לומר לי מה קרה שהמכונה הפסיקה להוריד לי כתמים בעיקר של שומנים מבגדים בהירים???.
תודה רבה!!!
אם המרכך נשאר במגירה - צריך לנקות אותה היטב.@א. שטיגליץ מה עושים שהכביסה יוצאת ללא ריח של מרכך?
ניסינו להחליף מס' פעמים ולא עוזר! פשוט אין ריח...
יש איך לנקות את זה? או שזה חסר תקנה?
לא נשאראם המרכך נשאר במגירה - צריך לנקות אותה היטב.
אם המרכך לא נשאר - אין לי רעיון
לא יודע, אולי לנקות את המכונהלא נשאר
@א. שטיגליץ
מכונת קונסטרוקטה של 10 שנים 6 קג
קוד שגיאה E21
פתחנו את הפילטר, והוצאנו גם פסולת שהיתה בצינור (מתחת המכונה)
ועדיין זו השגיאה
מה יכול להיות?
בוש עם תקלה כזו.
אשמח להדרכהבוש עם תקלה כזו.
החלפנו את הפחם (אם יש ידיים טובות וידע טכני אפשר להחליף לבד)
אולי לא הבנתי את השאלה.@א. שטיגליץ
אשמח אם תוכל לעזור לי:
יש לי מייבש סיימנס IQ 500 עם מעבה
בימים האחרונים מגירת המים נשארת ריקה והצינור מוציא המון מים
אין לי לאיפה לנקז את המים מלבד קערה חיצונית וזה ממש לא נוח
איך מחזירים את המייבש לנקז את המים למגרה?
תודה מראש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: