וואוו, נראה לי שכדאי לך ללכת לחנות אמיתית, ולא לקנות באלי. יש בבני ברק בז'בוטיסקי החלוצים.דרוש לנו בדחיפות
למה וואווואוו, נראה לי שכדאי לך ללכת לחנות אמיתית, ולא לקנות באלי. יש בבני ברק בז'בוטיסקי החלוצים.
חיים מערכות אבטחה ומיחשובדרוש לנו בדחיפות
אתה מבין שזו פעולה קיצונית? אם לא, אל תתעסק בזה.למה וואו
ולמה לא באלי
והאם המחירים שם נורמלים
צריך להסריט אנשים דרך עט או משהו שלא נראה לעיןזה תלוי למה אתה צריך...
אני מודע להכל זה האופציה היחידה פשוטאתה מבין שזו פעולה קיצונית? אם לא, אל תתעסק בזה.
וכיון שאני מניח שיש לך חשד סביר, עדיף ללכת למקצוענים.
אני מבין שאתה לא הזמנתעט
Hd 1080p t189 מיני מצלמה לביש עט גוף מצלמת רשת דיגיטלי ספורט קטן dv מיקרו וידאו מקליט וידאו מקליט וידאו - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
שעון
מיני מצלמה שעון 1080P HD DV מקצועי דיגיטלי קול וידאו מקליט צמיד דיקטפון קטן מיקרו קול נסתרת מרגל בית סוד - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comמיני מצלמה לצפות 1080p hd dv מקצועי וידאו מקליט צמיד להכתיב div קטן מצלמה גוף ספורט dvr wristband camcorder - AliExpress 44
שעון שולחני
מיני מצלמה שעון מלא HD 1080P אלחוטי Wifi בקרת IR ראיית לילה צפה Dvr למצלמות בית מעקבים צג וידאו - AliExpress 44
יש הרבה דגמים וסוגים, לאלו יש ביקורות טובות יחסית.
אלו קישורים שיווקיים.
יש לו גם בעט או משהו כזה?חיים מערכות אבטחה ומיחשוב
מומלץ מאד מנסיון!!!
זול ואמין ברמות מנסיון!!
0527684847
תשאל אותויש לו גם בעט או משהו כזה?
הכוונה שלי שהחוות דעת לא ברור לי איך אפשר לראות מה טוב ומה פחות בדיוקאני מבין שאתה לא הזמנת
כי הביקורות לא ברורות כ"כ
חשוב לי שיראו נורמלי לפחות ולא מטושטש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: