תמר קלפהולץ
משתמש חדש
איך מקבלים מה צריך להגיש וכו'
אני מדבר על מי שלא עובדת ומקבלת ביטוח לאומי
אם יש למישהו מיידע זה יעזור מאוד מאוד!
מי שזכאי לתוספת קצבה על הבן זוג והילדים זה ממש פשוט כמה מסמכים בודדיםאיך מקבלים מה צריך להגיש וכו'
אין לי מושגידוע מכמה אחוזי נכות
ומה הבירוקרטיה?
@תמר קלפהולץ כבר הסתדרת, יש לך מידע בענין? אשמח לקבל, תודה.ידוע מכמה אחוזי נכות
ומה הבירוקרטיה?
אין לי אחוזי נכות, שכר דירה למיטב ידיעתי יכולים לקבל גם בלי אחוזי נכות, ועל זה אני רוצה לעבוד.לא, האמת שאני לא הצלחתי כי מדובר באשה ללא ילדים
אבל אולי עדין יש סיכוי ה' יעזור (מדובר באשה שזקוקה לכסף הזה, לא סתם למצוץ את המדינה אבל מה לעשות ככה זה מי שצריך לא מקבל ומי שלא מקבל)
בשמחה רבה שיהיה לי מיידע אני אשתדל לשלוח לךיש לי אותו סיפור, אשמח לקבל מידע בגמייל
אצלנו זה סיפור קצת שונה בכל אופן שיהיה לכם בהצלחה!אין לי אחוזי נכות, שכר דירה למיטב ידיעתי יכולים לקבל גם בלי אחוזי נכות, ועל זה אני רוצה לעבוד.
ובבקשה תמחקי את המייל שלי מהציטוט שלך, תודה
מעדיפה במייל הנ"לתודה רבה!
אני מחקתי את המייל שלך כמו שביקשת אם יהיה לי חידושים אני אעדכן אותך בל"נ כאן
אוקיי, מצאתי איזה קצה חוט, מקווה שזה יעזור לי, בכל אופן תודה על העזרהאצלנו זה סיפור קצת שונה בכל אופן שיהיה לכם בהצלחה!
הסתדרתם?לא, האמת שאני לא הצלחתי כי מדובר באשה ללא ילדים
אבל אולי עדין יש סיכוי ה' יעזור (מדובר באשה שזקוקה לכסף הזה, לא סתם למצוץ את המדינה אבל מה לעשות ככה זה מי שצריך לא מקבל ומי שלא מקבל)
צריך להגיש 6 תלושים אחרוניםהי, שאלה-
אפשר לקבל סיוע בשכר דרה על מס' חודשים בודדים בהם עבדתי בעבודה בשכר נמוך?
עוד לאהסתדרתם?
תכתבי לי מייל ואשלח לך מישהי שמטפלת בעניןעוד לא
אם יש לך איך לעזור אשמח שתצרי איתי קשר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: