גם אני מצטרפת לשאלה ....קופצת על האשכול-
איך אפשר לנקות כסאות של קוקטיל?
מוכסף. כנראה סקאי- כל הכסא מרופד..
כתמים קשים שלא יורדים בסמרטוט לח...
רק השולחן? השולחן בסדר- עדיף לקחת עם פתיחה מהצדדים, כי החיתוך באמצע השולחן הוא כלי קבול לפרורים.הוא מוצלח לבית עם ילדים?
נהיה עליו שריטות?
^קופצת על האשכול-
איך אפשר לנקות כסאות של קוקטיל?
מוכסף. כנראה סקאי- כל הכסא מרופד..
כתמים קשים שלא יורדים בסמרטוט לח...
רק השולחן? השולחן בסדר- עדיף לקחת עם פתיחה מהצדדים, כי החיתוך באמצע השולחן הוא כלי קבול לפרורים.
הכסאות לא מומלצות, הרפוד ממש נשחק
גם אני עם שעוונית, אבל זה מאכזב, לא קניתי על סמך זה שאצטרך שעוונית באופן קבועהשולחן בסדר, אם שמים בקבוע שעוונית שקופה דקה לא נכנסים פירורים, ולא נשרט
זה מה שאני עשיתי ,
הכסאות לא מומלצים בכלל יש לי מרופדים,
יש מקומות שנקרע (רק שנה) ויש מקומות שנהיה חלודה
מאוכזבת מאד
יש לי עם פתיחה בצדדים ולא באמצע,גם אני עם שעוונית, אבל זה מאכזב, לא קניתי על סמך זה שאצטרך שעוונית באופן קבוע
אני שמה שעוונית שקופה מקריסטל פעם בחודש זורקת לפח וקונה חדש בסה"כ 15 ש"ח למטר והשולחן נשאר חדשם אני עם שעוונית,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: