עזרה יש לכם ראוטר בבית?

מה הענינים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
האם הוא נמצא בחדר שישנים בו?
איך אתם מסתדרים עם זה?

שמעתי כי מבחינת קרינה צריך להיות מרחק של לפחות 3 מטרים בין הראוטר לבני אדם
אין לנו כאלה חדרים עם מרחקים שכאלה
ואין גם מקום אחר לשים בו.
יש פתרון?

sarigold5

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
האמת שגם אם היה לי חדר ענק זה לא היה מעשי כי הוא צריך להיות מחובר למחשב (נייח)

חחח

משתמש סופר מקצוען
מי יודע לכתוב (משהו מבוסס ומוסמך) אם יש קרינה מראוטר או אין?
אני עובדת כשעל השולחן העבודה שלי יש גם ראוטר וגם טלפון נייד, ז"א שרוב שעות היום אני בסביבה עם קרינה?

אמא5

משתמש מקצוען
אני מדליקה רק כשעובדת.
אם משתמשים בו לטווח ארוך ממליצה מאד למצוא פתרון קבוע (אצלי זה זמני לתקופה הזו של העבודה מהבית)
כי הקרינה שלו גבוהה וחבל שתזיק.
יכול לגרום לגידולים ממאירים ח"ו- כותבת כדי שיהיה ברור למי שלא מכיר.

-אליה-

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
מי יודע לכתוב (משהו מבוסס ומוסמך) אם יש קרינה מראוטר או אין?
אני עובדת כשעל השולחן העבודה שלי יש גם ראוטר וגם טלפון נייד, ז"א שרוב שעות היום אני בסביבה עם קרינה?
ברור שיש קרינה והיא גבוהה
והעובדה לכך שעד 10-20 מטר המכשיר יכול לקלוט
ויש מישהו שאני מכיר שאם הראוטר דלוק הוא לא יכול לישון ןבדקתי אותו פעם הכנסתי לחשמל כשישן והוא התעורר אחרי 2-3 דקות

מלכה123

משתמש מקצוען
אין לכם איזושהי פינת פקס\ טלפון נייח? כי אצלנו הראוטר (גם של הטלפון- הוט, וגם של האינטרנט) מונח בפינה כזו הרחוקה מכל הישנים והמתכוונים ללכת לישון מתישהו.

A052

משתמש סופר מקצוען
יש שם 2 סוגי קרינות, אם הוויפי דולק אז זה מקרין סוג 1, והשנאי שמחובר לחשמל מקרין סוג שונה ומסוכן יותר של קרינה.

מומלץ שלא יהיה שום שנאי (כולל מטען סוללות, טלפון אלחוטי, מטען סלולר וכדו') שמחובר לחשמל בחדר שישנים בו.https://www.osh.org.il/uploadfiles/d_1719_krina.pdf

יבר

משתמש מקצוען
האם ברור שקיר לא מונע את הקרינה ?
אצלי זה במטבח עם קיר גובל בחדר שינה.
התחלתי להלחץ

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה