נכתב ע"י דוד|אסתי;1606420:כמות: 6-8 פסי שמרים.
לראש עיסה:
1/2 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
3 - 1/2 2 כוסות מים פושרים
1 כוס סוכר
לערבב ולהניח למנוחה 1/2 שעה (זו אמורה להיות עיסה נוזלית).
אחרי 1/2 שעה להוסיף לראש עיסה:
1/2 ק"ג קמח
1/2 כוס שמן
1 כפית מלח
ללוש את הכל עד לקבלת בצק רך וגמיש.
למילוי:
3 כוסות סוכר
1/2 כוס קקאו
2 ביצים
כוס שמן
כף פודינג או רום
לערבב היטב.
להכין את המילוי לפני שמכינים את הבצק ולתת לו לנוח עד שהבצק מוכן.
בזמן הזה הסוכר מתאחד עם שאר החומרים.
מיד לאחר האפייה למשוח את העוגות בסירופ סוכר.
העוגה טעימה מאוד מיד אחרי האפייה או כשמקפיאים מיד לאחר האפייה ומפשירים סמוך להגשה. (אם היא נשארת בחוץ יום שלם זה כבר לא אותו הדבר...).
בהצלחה
נכתב ע"י אחת אחת 11;1607447:כמה מעלות וכמה זמן אפיה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת מסלול
חדשנות AI ובינה מלאכותית
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת מסלול
פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת מסלול
פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת מסלול
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
קהילת פרוג מודה לקב"ה יחד עם כלל ישראל על חיסולו של רב המרצחים מלבנון
בְּמוֹצָאֵי מְנוּחָה ... תַּרְאֵם נִסֶּיךָ עוֹשֶׂה גְדוֹלוֹת ... לִשְׁמֹעַ אֶל הָרִנָּה וְאֶל הַתְּפִלָּה
א מִזְמוֹר לְתוֹדָה הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ:ב עִבְדוּ אֶת יי בְּשִׂמְחָה בֹּאוּ לְפָנָיו בִּרְנָנָה:ג דְּעוּ כִּי יי הוּא אֱלֹהִים הוּא עָשָׂנוּ (ולא) וְלוֹ אֲנַחְנוּ עַמּוֹ וְצֹאן מַרְעִיתוֹ:ד בֹּאוּ שְׁעָרָיו בְּתוֹדָה חֲצֵרֹתָיו בִּתְהִלָּה הוֹדוּ לוֹ בָּרְכוּ שְׁמוֹ:ה כִּי טוֹב יְהוָֹה לְעוֹלָם חַסְדּוֹ וְעַד דֹּר וָדֹר אֱמוּנָתוֹ: