יש לכם מרווה לצמא מהשנתיים האחרונות? מחפשת מתכון לגלידה!

saralulu

משתמש מקצוען
מחפשת מתכון לגלידה מיוחדת שפורסמה לרגל פורים או החגים לפני כשנתיים, המתכון הוא של גלידה בכוסיות בשלוש שכבות, פיסטוק אוכמניות ופיצפוצים, ניסיתי ויצא ממש מוצלח!
אם אתם מחפשים את המתכון אז חשוב לי לציין שהוא פורסם במדור אחר מיוחד ולא במדור המתכונים הקבוע.

תודה :)

saralulu

משתמש מקצוען
מחפשת מתכון לגלידה מיוחדת שפורסמה לרגל פורים או החגים לפני כשנתיים, המתכון הוא של גלידה בכוסיות בשלוש שכבות, פיסטוק אוכמניות ופיצפוצים, ניסיתי ויצא ממש מוצלח!
אם אתם מחפשים את המתכון אז חשוב לי לציין שהוא פורסם במדור אחר מיוחד ולא במדור המתכונים הקבוע.

יש כאן מנוים???

אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי.

saralulu

משתמש מקצוען
ב"ה השגתי את המתכון, שלחתי מייל אתמול למערכת העיתון והמתכון נשלח אלי היום בבוקר.

תודה לכן על העזרה והרצון הטוב!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה