התייעצות יש לכם כיריים ברוחב 80-90 ס"מ?

ענת לנדמן

משתמש פעיל
אני רוצה לקנות כיריים ברוחב 80-90 ס"מ, אבל לפי מה שראיתי עד עכשיו העומק של כיריים כאלה הוא בסביבות 50 ס"מ, שזה הרבה פחות מכיריים רגילות של תנור עם 4 להבות.
כמעט בכל הדגמים שראיתי הכפתורים נמצאים מקדימה, מה שלוקח עוד כמה סנטימטרים יקרים משטח החצובות.
נכנסים לכם שני סירים אחד לפני השני בקלות? אשמח לשמוע ממי שיש לו ומשתמש בסירים של 8-10 ליטר.

תודה!

ELFISH

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
יש לי כיריים של 5 להבות ברוחב 75 ס"מ. העומק הוא סטנדרטי, גם ל4 להבות וגם ליותר, כי עומק השיש מכתיב את זה.
מה שחשוב זה לקחת דגם שמאפשר לסירים גדולים לעמוד יחד.
הסירים בתמונה- בשמאל מאחורה 8 ליטר, שמאל קדימה 5 ליטר, באמצע 12 ליטר אבל צר וגבוה, בימין מאחורה סיר לחץ 9 ליטר.

קבצים מצורפים

• IMG_20191122_101210.jpg
    IMG_20191122_101210.jpg
    KB 405.6 · צפיות: 44

ידידות

משתמש חדש
אני רוצה לקנות כיריים ברוחב 80-90 ס"מ, אבל לפי מה שראיתי עד עכשיו העומק של כיריים כאלה הוא בסביבות 50 ס"מ, שזה הרבה פחות מכיריים רגילות של תנור עם 4 להבות.
כמעט בכל הדגמים שראיתי הכפתורים נמצאים מקדימה, מה שלוקח עוד כמה סנטימטרים יקרים משטח החצובות.
נכנסים לכם שני סירים אחד לפני השני בקלות? אשמח לשמוע ממי שיש לו ומשתמש בסירים של 8-10 ליטר.

תודה!
כל הדגמים הקימים של הכיריים (כמעט) מגיעים בעומק של 50 ס"מ.
מכיוון שהשיש בעומק של 60 ס"מ וצריך 5 ס"מ מקדימה ו5 ס"מ מאחורה.
לא פרקטי גם יותר עמוק.

שריתיש

משתמש סופר מקצוען
יש לי כיריים של 5 להבות ברוחב 75 ס"מ. העומק הוא סטנדרטי, גם ל4 להבות וגם ליותר, כי עומק השיש מכתיב את זה.
מה שחשוב זה לקחת דגם שמאפשר לסירים גדולים לעמוד יחד.
הסירים בתמונה- בשמאל מאחורה 8 ליטר, שמאל קדימה 5 ליטר, באמצע 12 ליטר אבל צר וגבוה, בימין מאחורה סיר לחץ 9 ליטר.
מותר לשאול איזה כיריים?
והאם את מרוצה מהם? ממליצה הלאה?

ענת לנדמן

משתמש פעיל
@ELFISH תודה על התמונה.
זה דווקא נראה בסדר גמור. (זה גם נראה שאת בשלנית לא קטנה) ;)
אתם משתמשים בבלעך בשבת או בפלטה חשמלית? אני שואלת בגלל ששמתי לב שהמשטח הוא מזכוכית, ואפילו ששמעתי שזה אמור להיות בסדר, אני עדיין קצת לחוצה (אנחנו משתמשים בבלעך)

שש

תג, רב-טקסט
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
סליחה שאני מתערבת
לי יש כיריים של בוש משטח זכוכית ממש דומה לתמונה. הכפתורים קצת אחרים.
ת'אמת לא ממליצה בכלל
הבוערים השחורים החלידו
על הבסיסים יש כתמים שפשוט לא יורדים
לכפתורים יש בפנים איזה קפיץ שאמור להשאיר אותם חזקים מה שקורה שהוא נפל ממש בהתחלה והכפתורים מסתובבים על ריק כי הם לא מחוברים חזק. כשמנסים להנמיך את הגז צריך להסתכל שזה באמת מנמיך כי כמו שאמרתי הם מסתובבים על ריק לפעמים.
אולי הם שיפרו את זה אולי לא...
כל חלק שלהם שאת רוצה להחליף את צריכה משכנתא. ניסיתי להזמין חצובות לפסח זה יוצא כמעט כמו מחיר של גז חדש. 350-500 ש"ח לחצובה תלוי בגודל. כל כפתור 75 ש"ח.
בוש זו חברה מצוינת אבל חלקי החילוף שלה יקרים מאאאדדד.
בהצלחה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה