"ואת עמלינו-אלו הבנים...לי יש דוחה כתמים, לא ממליצה בבית עם ילדים קטנים. אמנם הכתמים יורדים אבל כל שבוע צריכה לנקות במוצש כי קניתי בהיר וכל כתם נראה על זה
לי יש דוחה כתמים, לא ממליצה בבית עם ילדים קטנים. אמנם הכתמים יורדים אבל כל שבוע צריכה לנקות במוצש כי קניתי בהיר וכל כתם נראה על זה
אצלי זה כיסאות , אז לכן מתלכלך יותר, אני מנקה עם מטלית טבולה במים עם טבלית של מדיח אבל אפשרי גם עם מגבון לבדואיך את מנקה?
יש לך המלצה למישהו שמנקה?היום 3 שנים אחרי כנראה אזמין נקיון
איך נקרא הבד הזה?כל הבית שלי קטיפה (ספה פינת אוכל כסאות בר וחדר שינה)
ממליצה על צבע כהה ולא שחור (שחור זה שיעבוד כל הזמן רואים אבק)
בחדר שינה יש לי בד מצויין דוחה כתמים אבל כמובן ששם לא מתלכלך ברמה של הסלון
מהדגמים האלה (הם גם עם 2 צבעים כך שהכל מתשטש)
צפה בקובץ המצורף 1343025
במוצאי שבת לוקחת קערית עם מעט פיירי וטיפונת מרכך כביסה בשביל הריח ומעבירה מטלית לחה על הכל.. נראה כמו חדש..
ברור שעדיף עור לבעלי כסף מיותר בחשבון הבנק
יש לך לינק למה שהזמנת?קניתי בעליטקספרס כיסוי ספה בדיוק בצע של הספה(כמו סדינים עם גומי מקטיפה שיושביום על הספה בול.)
אף אחד לא שם לב שיש כיסוי לספה וזה נכנס לכביסה יופי. וגם מתנקה עם המגבון מעולה.
אגב, ניסיתי לפני את הכיסויים האלה על ספת עור וזה לא ישב יפה כמו על הקטיפה.
יודעת על חברות שעושות את העבודה כמו שצריך?היום 3 שנים אחרי כנראה אזמין נקיון, אבל לא כי היא מסריחה אלא כי אני רוצה לחדש אותה.
אפשר קישור?קניתי בעליטקספרס כיסוי ספה בדיוק בצע של הספה(כמו סדינים עם גומי מקטיפה שיושביום על הספה בול.)
אף אחד לא שם לב שיש כיסוי לספה וזה נכנס לכביסה יופי. וגם מתנקה עם המגבון מעולה.
אגב, ניסיתי לפני את הכיסויים האלה על ספת עור וזה לא ישב יפה כמו על הקטיפה.
אפשר לינק או המלצה איפה רכשתם?אני הזמנתי כיסויי ספות בכמה דגמים.וכל פעם מוריד ומכבס.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: