כל כך קשה להתעלם?!למה כל ביקור בסופר מתחיל בהטרדה ע''י קופאי/ת שמנסה להרוויח כמה גרושים בהפסקה שלו?
איך מתפטרים מהם?
מנסה להסביר שאין לי צורך בזה, אבל אין מי שיקשיב לי.
מנסה לא לפגוע בהם, אבל כבר עולה על כל העצבים
הם רודפים אחריך..כל כך קשה להתעלם?!
עושים נפנוף קל ביד, של 'לא רלוונטי', וממשיכים.
כמו שעושים להבדיל לחתול, ולילד שמבקש שוקו בפעם הרביעית...
כן, גם החתול, ולהבדיל הילד.הם רודפים אחריך..
”תודה רבה, אבל כבר יש לי כרטיס שלכם. איפה הוא? שכחתי אותו בבית. באמת תודה. שלום.”הם רודפים אחריך..
תגיד להם אין לי ת.ז./ רשיון / דרכון והם יתנופפו ממךהם רודפים אחריך..
משתדל תמיד לשמור על 'מדבר ש.. תרחק'”תודה רבה, אבל כבר יש לי כרטיס שלכם. איפה הוא? שכחתי אותו בבית. באמת תודה. שלום.”
אומרים לא מעונינת ובזה זה נגמר!!למה כל ביקור בסופר מתחיל בהטרדה ע''י קופאי/ת שמנסה להרוויח כמה גרושים בהפסקה שלו?
איך מתפטרים מהם?
מנסה להסביר שאין לי צורך בזה, אבל אין מי שיקשיב לי.
מנסה לא לפגוע בהם, אבל כבר עולה על כל העצבים
אומרים לא מעונינת ובזה זה נגמר!!
הם רודפים אחריך..
נו באמת.. הלכו איתי את כל המסלול של הסופר, אז לא נשאר הרבה כדי שיעלו לי לאוטו..הם לא יחזרו איתך הביתה תיהיה בטוח
אז להגיד למנהל של הסופר שאתה לא עושה את הקניה שרציתנו באמת.. הלכו איתי את כל המסלול של הסופר, אז לא נשאר הרבה כדי שיעלו לי לאוטו..
אבל כבר נמאס מכל הכרטיסים שלהם...ממליץ לעשות כרטיס ומיד לבטל כך כל שנה לפחות תרוויח איזה 150 ש"ח פעם בשנה
להפוך את הלימון ללימונדה.
אולי זה נקראה הטרדהפעם אחת באו איתנו עד לאוטו ואז נמאס לך כבר ואתה מסכים לכל דבר.
הם באמת קרציות... סורי על המילה...
לאיים עליהם שתתלונן בהטרדה - אפשר,אולי זה נקראה הטרדה
חוק מניעת הטרדה מאיימת, תשס"ב-2001
www.nevo.co.il
גם לא נעים עכשיו להתלונן ולהתעסק עם זהאבל תכלס, למי יש עצבים להתלונן באמת?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: