כשתמצאי את הסיר הזה, אשמח לשמוע.
לפי מה שבדקתי, בכל החנויות הקונבנציונליות יש רק את 2 הסוגים שניסיתי.
'גולדליין'
ו'סלמור'
השתמשתי בהם כבר מלאאא... יוצאות פיתות /פיתות תימניות עבות/פיצות וכד', טעימות מאוד.
אבל אני, כאחת שעוסקת בתחום, הזמנות גדולות וכד', מנסה להגיע למראה חנותי יותר, ואת זה ראיתי אצל
@זהבית87 , אך המכשיר המצויין שלה, מסתבר, מדגם עתיק שלא ניתן למצוא בקלות...
יש גם מכשיר יותר פרימיטיבי שהיה לי לפני שנים, אני חושבת פעמיים קניתי.. שהמכסה חשמלי, והסיר עומד על הכיריים, וגם הוא מביא תוצאות דומות יותר לחנות. (מתכוונת לצבע/מראה) אך לפני 7 שנים קניתי כיריים קרמיות שלא עובדות עם סיר אלומניום שכזה.
בכל מקרה, אם תרצי לקנות את החשמלי הנפוץ, אז תקני את הזול- גולדליין, כאמור ניסיתי את שתיהם ביחד באפייה בו זמנית, והביצוע זהה, חוץ מזה שלגולדליין יש יתרון של חלונות הצצה לראות את מצב המאפה שלא כמו בסלמור שאת כל הזמן פותחת לפני שישרף.