מתנפחות והתחתית יוצאת קריספית והלמעלה מעט חרוך( ככה הכי טעים) ועטופות בקמח.
יוצאות מושלמות
כשאת מכינה פיתות כיס, התחתית לא יוצאת לך כהה מאוד?
אצלי הלמעלה צבע מהמם של פיתה כמו בחנות והלמטה חום כהה וקצת קריספי...
פיתות קנויות הן בהירות ב2 הצדדים...
אם אאפה פחות זמן, הלמעלה לא יראה אפוי..
אני שואלת אותך שוב כי לאחר נסיונות אין ספור מסוגי בצקים/קמחים שונים זה יוצא כמו שכתבתי לך, אמנם טעים אבל אני רוצה יותר מקצועי.
אם נשארה לך פיתה ממה שהכנת או כשתכיני חדש, תבדקי לי אם התחתית כהה או בהירה בדומה ללמעלה, וכן כשאת פותחת את הכיס, 2 הדפנות בעובי שוות.
השבוע שאלתי מגיסתי מכשיר מחברה נוספת ולא ראיתי כל הבדל. אותה תוצאה כפי שכתבתי לך. רוצה לדעת אם להתייאש מפיתה כמו בחנות.
וכן לגבי פרנות , אשמח שתצלמי את התוצאה כשאת מכינה, וגם כשאת קורעת אחד איך נראה התוכן.
קופצת על האשכול..
איזה חברה מומלצת?
כפי שעניתי בתחילת ההודעה, שאלתי מגיסתי מכשיר של 'סלמור', גם אצלה הוא חדש.
וכן שלי, של 'גולדליין' מלפני שבועיים. והגם שיש הבדל משמעותי במחיר, נצפו אותן תוצאות.
לגולדליין-(הזול) יתרון משמעותי של חלונות לצפייה במאפה , בכדי לדעת אם מוכן. מאוד מקל בהכנה.