פיתות כיס לא נוצרות מבצק דליל למיטב נסיוני.תנסי לעשות יותר דליל (תעבדי עם ידיים מקומחות, ואפילו תשפכי את הבלילה על נייר האפיה) זה ייאפה יותר טוב וגם יהיה הרבה יותר אוורירי.
פיתות כיס לא נוצרות מבצק דליל למיטב נסיוני.תנסי לעשות יותר דליל (תעבדי עם ידיים מקומחות, ואפילו תשפכי את הבלילה על נייר האפיה) זה ייאפה יותר טוב וגם יהיה הרבה יותר אוורירי.
חברה התכוונתי.שאלת אותי? חשמלי למעלה ולמטה.
מעניין איזו חברה יש לך.קופצת על האשכול
אבד לי הכבל איפה אפשר לרכוש חדש?
פיתות כיס לא נוצרות מבצק דליל למיטב נסיוני.
קופצת על האשכול
אבד לי הכבל איפה אפשר לרכוש חדש?
מבצק דליל הכנתי פיתות תימניות מקישור זה: (לגמרי ללא כיס)תנסי לעשות יותר דליל (תעבדי עם ידיים מקומחות, ואפילו תשפכי את הבלילה על נייר האפיה) זה ייאפה יותר טוב וגם יהיה הרבה יותר אוורירי.
התכוונתי אצלי הוא מחובר ללא יכולת הפרדהאולי בחנות טמבור.
בחנות שקניתי בה בתל אביב הוא מכר כבלים בנפרד, איכותיים יותר.
חברה התכוונתי.
נראה לי משהו כמו 300כמה עלה לך?
יתכן.לא נכון.
הכי זול זה כן אבל גם הכי מסוכן.
היו לנו כאלו והם היו מקפיצים את החשמל ושורפים את הכבלים.
האחרון קנינו בחנות כלים בתל אביב (כי לא היה מתנדב לקנות בכפר) והוא הכי טוב ולא יקר.
הכי זול
ביררנו ב5 חנויות חשמל ברחבי ירושלים, המחירים נעו בין 170 שקל לחברה פשוטה ל270 ליקרה יותר.משהו כמו 300
אז אולי אנחנו לא מדברות על אותו גודל או שאני לא זוכרת במדויק את המחירביררנו ב5 חנויות חשמל ברחבי ירושלים, המחירים נעו בין 170 שקל לחברה פשוטה ל270 ליקרה יותר.
יש לי סלמור עם ציפוי קרמיקופצת על האשכול..
איזה חברה מומלצת?
אנחנו קנינו בכפר הכי זול והכי טוב.
@הרי זהב לשאלתך מה אנחנו מכינים בזה.
אז אמרו כאן חלק מהדוגמאות, משהו אחד שלא הזכירו כאן, סלט פלפלים שאנחנו מכינים לשבת.
צולים אותם על זה ואגב אנחנו שמים נייר כסף כדי שבערב שבת לא נצטרך להתחיל לנקות את זה
והפלפלים יוצאים אחד אחד טעימים.
כמובן שיש את כל סוגי הלאפות והפיתות.
תהני, תתחדשי ובתאבון!
בדיוק אני מכינהאיך את מכינה את הפלפלים בסיר?
הם גבוהים ומגיעים לגריל. את חותכת?
בדיוק אני מכינה
אם מעניין אותך תמונות של חלק מהשלבים אעלה לך.
אני שמה אותם שלמים לחלוטין, הופכת אותם מדי פעם, אח"כ מקלפת אותם
מוציאה את הגרעינים חותכת אותם לרצועות ומטבלת אם חומץ שמן זית ומלח (לפי העין לא יודעת להגיד לך כמה בערך).
ואם את רוצה או כל מי שאין לה גריל אפשר להכין בתבנית.
חוצים את הפלפלים ל 2 מרוקנים את הגרעינים ושמים בתוך תבנית למשך 10 דק' פחות אולי עד שזה טיפה מזהיב.
(אני אוהבת שזה אפילו קצת משחיר כי זה יוצא יותר טעים- ענין של טעם)
מיד אחרי שזה יוצא מהתנור שמים את זה בתוך שקית סגורה הרמטית למשך 10 דקות, אח"כ מוציאים את זה מהשקית ומקלפים את זה ומטבלים כמו שמטבלים בגריל.
כל הקטע ששמים את זה בתוך שקית זה מה שנותן לו יותר את הטעם!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת מסלול
חדשנות AI ובינה מלאכותית
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת מסלול
פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת מסלול
פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת מסלול
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
קהילת פרוג מודה לקב"ה יחד עם כלל ישראל על חיסולו של רב המרצחים מלבנון
בְּמוֹצָאֵי מְנוּחָה ... תַּרְאֵם נִסֶּיךָ עוֹשֶׂה גְדוֹלוֹת ... לִשְׁמֹעַ אֶל הָרִנָּה וְאֶל הַתְּפִלָּה
א מִזְמוֹר לְתוֹדָה הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ:ב עִבְדוּ אֶת יי בְּשִׂמְחָה בֹּאוּ לְפָנָיו בִּרְנָנָה:ג דְּעוּ כִּי יי הוּא אֱלֹהִים הוּא עָשָׂנוּ (ולא) וְלוֹ אֲנַחְנוּ עַמּוֹ וְצֹאן מַרְעִיתוֹ:ד בֹּאוּ שְׁעָרָיו בְּתוֹדָה חֲצֵרֹתָיו בִּתְהִלָּה הוֹדוּ לוֹ בָּרְכוּ שְׁמוֹ:ה כִּי טוֹב יְהוָֹה לְעוֹלָם חַסְדּוֹ וְעַד דֹּר וָדֹר אֱמוּנָתוֹ: