אני לוחצת על מקבלי חבילות ולא עובד לי . עקרונית אמור לעבוד ? יש לך ניסיון ?באתר של ציטה יש מידע למקבלי חבילות
חושבת שזה פועל בשעות היום
לאחרונה היה תקול
בחיפוש גוגל קצר אפשר ניתן למצוא מייל של שירות לקוחות שלהם והם ממש עוזרים שם .מנסיאיזה יופי יש לך את המייל בבקשה ?
ב"ה הרובוט עזר לי . הוא רשם שהגיע לנקודת איסוף אך לא רשם לי איפוה הנקודהזה לא עובד,
גם לנו היה מקרה כזה השבוע, עד שקיבלנו הודעה קולית ושם שמענו. זה היה שם כבר כמעט שבוע ועד שמצאו את זה.
צריך לסדר אותם את צ'יטה, הזויים!!
אגב יש עוד אופציה, בצור קשר - בחלק התחתון של העמוד, צריך לגלול שוב עד למטה ואז יש אופציה של צ'אטבוט. הצ'אט הזה לא מופיע תמיד והוא פתאום צץ. אפשר להכניס שם טלפון ומס' חבילה ולפעמים הוא מוצא התאמה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: