יש לי מחשבה כזאת ותגידו לי אם אני צודקת בעניין....

miri photog

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני חושבת שהפורום הזה די מת וחבל!
הפורום הזה שלא כמו בפורומים אחרים הוא פורום שיכול להיות מאודד מעניין והרבה יותר פעיל וענייני.
והוא לא ממש ככה.
רק כשמישהי צריכה איזה קליפ או עזרה במשהו היא מבקשת עוזרים לה וזהו.
אני חושבת שכדאי שנתחיל להעלות עבודות ודברים והרבה יותר להפעיל פה את הפורום.
לא חושבים/ות?
ועוד משו- אני חושבת שבפורום הזה יכולות גם הבמאיות והמפיקות להשתתף ולהעיר אותו קצת.
למרות שהפורום נקרא עורכי סרטים, אבל סרט כלול בו הרבה דברים...
זו מחשבה אישית שלי....
אשמח לתגובות והערות.

66666664

משתמש רשום
צודקת לגמרי.
הענין הוא שקובץ וידיאו- שלא כמו תמונה- לוקח להעלותו זמן רב,
מה שמפחית משמעותית את העלאת קבצי הוידיאו.
אבל אין ספק שעולם הוידיאו התפתח כ"כ בשנים האחרונות,
וחבל שאין לכך ביטוי מעשי בפורום זה...
אז עורכים/ות, צלמים/ות וידיאו, מפיקים/ות- זוהי קריאה לכם/ן תתעוררו, ויפה שעה אחת קודם...

רייזי בירנבוים

קופילוביץ לשעבר, מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
הבעיה היא שמסובך יותר להעלות סרטונים מאשר תמונות.
אבל אם רוצים, אפשר הכל :)
מחכה....!!!!!

miri photog

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

חמוד לראות שכל אלה שעובדות בסוג העבודה של עריכה הפקה בימוי וכו'.. ערות לך כל הלילה.:p

Pencil

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
צודקת במליון אחוז,
רק צריך לשים לב עם החומרים הרגישים שמעלים בפורום ציבורי כזה...
אם הייתי רואה את ההודעה הזו אתמול הייתי מגיבה,

כנראה שזה באמת השעות הקלאסיות של עריכות
ואם כן,
זה מנחם,
חשבתי שאני בין הבודדות שכמעט רואות את הזריחה....

רבקי.ס

ללמוד, לדמיין, ליצור!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai
יש בעיה נוספת והיא אישורי פרסום,
הרבה מאוד קליפים וסרטי בית ספר אי אפשר להעלות,
כי - לכי תבקשי אישורי פרסום מ30 + בנות...

miri photog

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י רבקי.ס;n4968600:
יש בעיה נוספת והיא אישורי פרסום,
הרבה מאוד קליפים וסרטי בית ספר אי אפשר להעלות,
כי - לכי תבקשי אישורי פרסום מ30 + בנות...

אני לא מדברת על הסרטה או מצגת של בית ספר..
זה ברור שזה בעיה של פרסום.
אני מדברת על דברים רציניים יותר- כמו סרטי תדמית קליפי פרסומת או אפילו מצגות רציניות
שעושים לבתי ספר או סמינרים לתוכניות שאין שם תמונות של בנות..
ולא חסר כאלה.. אז יעלה, תתחילו...
בוא נראה אותכם!

שירו

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
רעיון נחמד, אבל בלתי ישים, לדעתי, מכיוון שבשונה (למשל, מ)צלמות שמצלמות מידי פעם ילדים שאין בעיה לקבל עליהם אישור להעלות ולשתף -
מצגת וידאו היא דבר שמשקיעים בו המון שעות - ( ואל תתנפלו עלי - צלמות סטילס..), עבודת העריכה לוקחת שעות ע"ג שעות - ולכן גם בד"כ אף אחת (חוץ מתלמידות שמעניינות לשתף וקבל פידבק) לא משקיעה במצגת/ עריכה סתם כך כי מתחשק, רוב אם לא כל העריכות הן בד"כ לצורך פרנסה.
ואז -
יש בעיה רצינית עם העלאת החומר-
כשזה של לקוח- ולא משנה אם זו מצגת עסקית, פרטית או סתם קליפ חתונה - רוב הסיכויים שלא יאושר. (ובסוגריים - עריכה פרסומית שהלקוח יהיה אפ' מעוניין שיועלה בפורום - לא כ"כ קיים בציבור החרדי שלא צורך מדיה ויזואלית ולא כ"כ חשוף לה - לא לפרסומת ולא לעריכתה)
מעבר לזה - כל אחת רוצה להיות ייחודית - ויש לעורכות רעיונות מדהימים, ואז - מפחדים מההעתקות -ובצדק, בגלל שמצד שני, כל אחת רוצה ומחפשת רעיונות מכל מקור אפשרי - ותשמח ליישם משהו מקורי שראתה .

מאנטרטיקה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים

מעבר לזה - כל אחת רוצה להיות ייחודית - ויש לעורכות רעיונות מדהימים, ואז - מפחדים מההעתקות -ובצדק, בגלל שמצד שני, כל אחת רוצה ומחפשת רעיונות מכל מקור אפשרי - ותשמח ליישם משהו מקורי שראתה .[/QUOTE]

לגבי החלק האחרון שלך- אני לגמרי לא מסכימה, ואני מאמינה שכל עורכת מקצועית לא תסכים איתך
(אלא אם יש לה פגם ממש גדול באמונה)
עריכה טובה נובעת מכמה דברים וביניהם: המון המון יצירתיות והמון המון חשיפה לסרטים עם עריכה ורעיונות טובים.
אני אישית עבדתי בכמה מקומות בשיתוף עם עורכות ותמיד ראיתי את הרעיונות שלי על כל המסכים, אבל לא חשבתי לרגע שזה צריך להפריע לי, כי ממילא כל עריכה שלי שונה מקודמתה ובכל עריכה חדשה אני כבר מתקדמת הלאה.
ותמיד אני נוכחת לראות שמלפרגן קורים רק דברים טובים:)

שירו

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י מאנטרטיקה;n4986229:
לגבי החלק האחרון שלך- אני לגמרי לא מסכימה, ואני מאמינה שכל עורכת מקצועית לא תסכים איתך
(אלא אם יש לה פגם ממש גדול באמונה)
עריכה טובה נובעת מכמה דברים וביניהם: המון המון יצירתיות והמון המון חשיפה לסרטים עם עריכה ורעיונות טובים.
אני אישית עבדתי בכמה מקומות בשיתוף עם עורכות ותמיד ראיתי את הרעיונות שלי על כל המסכים, אבל לא חשבתי לרגע שזה צריך להפריע לי, כי ממילא כל עריכה שלי שונה מקודמתה ובכל עריכה חדשה אני כבר מתקדמת הלאה.
ותמיד אני נוכחת לראות שמלפרגן קורים רק דברים טובים
:)

דבר ראשון - אני באמת שמחה שיש עדיין כאלו שמפרגנות מכל הלב ומוכנות לתת את עמל כפיהן בחפץ לב ובשמחה - שירבו כמוך!!!
אולי באמת תעלי לנו דוגמאות מעניינות?
ולא, - חבל שישר את שולפת ציפורניים- להרבה מהעורכות המקצועיות מאד וותיקות מאד, שאני מכירה אישית, ומאלו שאני מדריכה אותן ומכירה מקרוב אין שום פגם באמונה! והן מסכימות איתי!!!
עובדה שהפורום הזה מלא עד אפס מקום מעבודות.....
וזה שעבדת במקומות שהיה בהן שיתוף עם עורכות שהפרו זו את זו - זה נפלא! - וממש לא בא ללמד על עורכת עצמאית שרואה למגינת ליבה איך לוקחים את עמל כפיה ומעתיקים ללא בושה!
(כן, אני מדברת מהשטח והיו דברים מעולם! - כשאני רואה חלק ממצגת שעבדתי עליה רבות, מועלת מול קהל שלם - אפ' בלי לנסות לטשטש עקבות, ועוד עם חותמת של המעתיקה! -שאין לי מושג קלוש איך זה הגיע אליה - לא נותן תמריץ להעלות לרשת...וגם - לקבל ד"שים שלימדו בקורס עריכת וידאו עם חומר פרטי שלי בלי לקבל ממני רשות?!)
מותר לגנוב?!???

מיסטר סרט

משתמש צעיר
עריכה והפקת סרטים
יתכן שצלמות עובדות בעיקר בשביל אנשים פרטיים החומר מעניין ומשמש רק אותם, והם נהנים מהתוצאה בשביל עצמם. אנחנו עובדות בעיקר בשביל מוסדות ציבוריים ועמותות וממילא אין לנו זכות להעלות את העבודות שלהם, הם צריכים להרוויח מההשקעה שלהם ולא רק להנות ממנה, אם נפזר להם את הסרטים אף אחד לא יתעניין בהם.
אלא אם כן מדובר בסרטים ישנים ואז אתכם הם כבר לא מענינים...

Leah Rozner

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י מיסטר סרט;n4986834:
יתכן שצלמות עובדות בעיקר בשביל אנשים פרטיים החומר מעניין ומשמש רק אותם, והם נהנים מהתוצאה בשביל עצמם. אנחנו עובדות בעיקר בשביל מוסדות ציבוריים ועמותות וממילא אין לנו זכות להעלות את העבודות שלהם, הם צריכים להרוויח מההשקעה שלהם ולא רק להנות ממנה, אם נפזר להם את הסרטים אף אחד לא יתעניין בהם.
אלא אם כן מדובר בסרטים ישנים ואז אתכם הם כבר לא מענינים...

חסר מצגות להעלות???
ברור שיש כאלו שאי אפשר, אבל יש המון שכן אפשר עם קצת רצון....
ולענין ההשראות אני לא מתחילה מצגת לפני שיש לי השראה טובה ואני לא רואה בזה פגם וגם לא העתקה!!! (ובד"כ התוצאה יוצאת שונה לחלוטין מההשראה...)
ובד"כ אני מסתכלת על השראות בסדר גודל של......
וזה נראה לי קצת מצחיק לפחד שיעתיקו... אף אחד לא יגזול לך את הפרנסה ולא את המקוריות, ולדעתי אין עבודה דומה לחברתה...(אלא אם כן זה טמפלטים :))
ולא נורא שקצת אנשים ילמדו מהיצירתיות ויקחו השראה, ההיפך, קחי את זה כפירגון...
ככה זה כמעט בכל תחום מתחילים עבודה עם השראה!!!

ומירי, את צודקת בכל מילה!!!
אולי תעלי לנו חלק מהפרויקט המדהים שלך ושל שרי....???
יעלה, תתחילי את!!!

יבא

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
גם אני חושבת שצריך להתחיל להעלות פה מצגות, הפורום פה באמת מאוד יבש לעומת פורומים אחרים שחיים ותוססים,
אבל מסכימה עם כל אלו שטענו שרוב המצגות שעורכים- אין אישור פרסום
(אצלי בכל אופן זה כך... למרות שהייתי רוצה להעלות מצגות שעשיתי- אין כמו לקבל הערות/הארות מאנשים שעובדים בתחום שלך וביקורת בונה אחת יכולה להקפיץ את הסרט בכמה רמות מעל...)
ובענין של לגנוב רעיונות...- לפעמים יש דברים שעבדת עליהם קשה ויגעת והזעת בשביל להפציץ עם רעיון חדש ושונה,
אבל תמיד הרעיון הזה "יגנב" איכשהו, כי הרי סרט לא עורכים בשביל שיעלה אבק במגירה, אלא כדי שיצפו בו- זה מה שמפרסם אותך בסופו של דבר, לא?
אז למה לא לקבל עליו גם פידבק מפרגן כאן בפורום?

מאנטרטיקה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י שירו;n4986793:
דבר ראשון - אני באמת שמחה שיש עדיין כאלו שמפרגנות מכל הלב ומוכנות לתת את עמל כפיהן בחפץ לב ובשמחה - שירבו כמוך!!!
אולי באמת תעלי לנו דוגמאות מעניינות?
ולא, - חבל שישר את שולפת ציפורניים- להרבה מהעורכות המקצועיות מאד וותיקות מאד, שאני מכירה אישית, ומאלו שאני מדריכה אותן ומכירה מקרוב אין שום פגם באמונה! והן מסכימות איתי!!!
עובדה שהפורום הזה מלא עד אפס מקום מעבודות.....
וזה שעבדת במקומות שהיה בהן שיתוף עם עורכות שהפרו זו את זו - זה נפלא! - וממש לא בא ללמד על עורכת עצמאית שרואה למגינת ליבה איך לוקחים את עמל כפיה ומעתיקים ללא בושה!
(כן, אני מדברת מהשטח והיו דברים מעולם! - כשאני רואה חלק ממצגת שעבדתי עליה רבות, מועלת מול קהל שלם - אפ' בלי לנסות לטשטש עקבות, ועוד עם חותמת של המעתיקה! -שאין לי מושג קלוש איך זה הגיע אליה - לא נותן תמריץ להעלות לרשת...וגם - לקבל ד"שים שלימדו בקורס עריכת וידאו עם חומר פרטי שלי בלי לקבל ממני רשות?!)
מותר לגנוב?!???

קודם כל נתחיל עם המשפט המוצהב (של השליפת ציפורניים) הצדק איתך לגמרי! משום מה זה היה נראה סוג של תוקפנות ורציתי להתנצל מייד אבל שכחתי, אז תדעי שבכלל לא זאת היתה מטרתי, אלא רק לתת את השקפתי שאדרבא, עורכת מקצועית לא צריכה לפחד שיקחו את הרעיונות שלה.
ולגבי ההמשך- לחלוטין לא התכוונתי על העתקת חלקים שלמים מסרט. זהו גזל עם כל המשתמע מכך!!!
ולגבי עבודות, מה לעשות שבאמת אין לי רשות פרסום. לפעמים אנשים מבקשים ממני דוגמאות להשראה אני נותנת בכיף אבל לא בפורום ציבורי.
בהצלחה בכל!

miri photog

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י לאה רז;n4987043:
חסר מצגות להעלות???
ברור שיש כאלו שאי אפשר, אבל יש המון שכן אפשר עם קצת רצון....
ולענין ההשראות אני לא מתחילה מצגת לפני שיש לי השראה טובה ואני לא רואה בזה פגם וגם לא העתקה!!! (ובד"כ התוצאה יוצאת שונה לחלוטין מההשראה...)
ובד"כ אני מסתכלת על השראות בסדר גודל של......
וזה נראה לי קצת מצחיק לפחד שיעתיקו... אף אחד לא יגזול לך את הפרנסה ולא את המקוריות, ולדעתי אין עבודה דומה לחברתה...(אלא אם כן זה טמפלטים :))
ולא נורא שקצת אנשים ילמדו מהיצירתיות ויקחו השראה, ההיפך, קחי את זה כפירגון...
ככה זה כמעט בכל תחום מתחילים עבודה עם השראה!!!

ומירי, את צודקת בכל מילה!!!
אולי תעלי לנו חלק מהפרויקט המדהים שלך ושל שרי....???
יעלה, תתחילי את!!!

כשכתבתי את ההודעה לא חשבתי שמדובר כאן בכאלה שכ"כ אכפת להם לשתף...
אז אני פשוט שותקת.
ואם מעתיקים רעיונות?? כמו שאת אומרת.. זה גם אפפעם לא יצא ממש אותו דבר.
לפעמים אנשים אוהבים לחשוב שמעתיקים אותם.
אז לא נורא, נוותר על לראות את העבודות של כל האלה שקשה להם לשתף...
ושאני אשתף בעבודות שלי- יכול להיות, אולי בהמשך!
לא כ"כ רוצה להיות יחידה פה שמעלה ו"נותנת שיעתיקו ממנה".:rolleyes:
אז לאה, בואי נראה אותך!
אולי את תהיי הראשונה שתקפוץ לקרר את האמבטיה הלוהטתת??

סטודיו פלאש

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
יש לי עבודות אבל בסגנון אחר, מענין אתכם? לא יודעת אם זה כ"כ קשור לפה, כי אתן עורכות סרטים ואני עורכת סרטונים קצרים
אשתף בכיף

רייזי בירנבוים

קופילוביץ לשעבר, מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
נכתב ע"י סטודיו פלאש;n4987924:
יש לי עבודות אבל בסגנון אחר, מענין אתכם? לא יודעת אם זה כ"כ קשור לפה, כי אתן עורכות סרטים ואני עורכת סרטונים קצרים
אשתף בכיף

זה אותו תחום, וזה מענין מאד :)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה