אתה יודע אם ואיך אפשר להוציא מהתוכנה קובץ השמעה של מה שכתבתי? קובץ מידי או משהו אחר?אני די שולט בתכנה
קובץ - export (יצא) ולאחמ"כ בראש החלון יש אפשרויות שמירה כ: pdf, mp3, wav, midi, ועודאתה יודע אם ואיך אפשר להוציא מהתוכנה קובץ השמעה של מה שכתבתי? קובץ מידי או משהו אחר?
תודה רבה. גם את זה הספקתי למצוא. אבל יש לך מושג איך אני גורם שהקובץ, יכלול רק את התווים ולא גם את כל מה שעדיין לא כתבתי, או איך אפשר להוציא כקובץ נפרד רק קו תווים בודד מתוך כל המכלול?קובץ - export (יצא) ולאחמ"כ בראש החלון יש אפשרויות שמירה כ: pdf, mp3, wav, midi, ועוד
אני לא חושב שיש אפשרות כזאת אוטומטית ביצוא, אבל אתה יכול להגדיר בלשונית קובץ - Parts - אילו כלים ליצור להם דף נפרד ואוטומטית הוא מייצר לך בשבילם דף אישי שממנו אתה יכול לייצא.תודה רבה. גם את זה הספקתי למצוא. אבל יש לך מושג איך אני גורם שהקובץ, יכלול רק את התווים ולא גם את כל מה שעדיין לא כתבתי, או איך אפשר להוציא כקובץ נפרד רק קו תווים בודד מתוך כל המכלול?
מצאתי, איך לכתוב אקורדים, לוחצים על תו ואז קאנטרא"ל קעי"י (Ctrl+K) או משהו כזה. אבל עדיין לא מצאתי איך אני כותב בסימני תווים את צורות הפריטה שאני מעוניין בהן, ולא רק את האקורד הרצוי מעל המקום בתיבה. אשמח לעזרתך.טוב, אז רק עכשיו ראיתי את ההודעה, מצאת כבר?
התוכנה לא לפני וזה לא משהו שניסיתי, אז ייקח לי עוד זמן עד שאדע, אבל אם לא מצאת עד עכשיו, מה יקרה אם תחכה עוד קצת???
אחי, מה זה בכלל???ארטיקולציות
יש ארטיקולציותקופץ על האשכול
התוכנה עובדת עם ארטיקולציות או שאחרי זה אני צריך להכניס ולכתוב באופן ידני בתוכנה אחרת? תודה
אה... בסיסי! בלי זה זה לא נקרא תוכנת תווים...יש ארטיקולציות
צפה בקובץ המצורף 857068
השאלה האם התוכנה יודעת גם להשמיע את הסימונים הללו או שיש רק אפשרות לכתוב (כמו Expression Maps )יש ארטיקולציות
התוכנה יודעת גם להשמיע.השאלה האם התוכנה יודעת גם להשמיע את הסימונים הללו או שיש רק אפשרות לכתוב (כמו Expression Maps )
חלק מהאפקטים התוכנה משמיעה ברמה מצוינת, חלק ברמה פחות טובה, וחלק בכלל לא.השאלה האם התוכנה יודעת גם להשמיע את הסימונים הללו או שיש רק אפשרות לכתוב (כמו Expression Maps )
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: