זה נתון לבחירה מה לפתוח לפי בקשת הלקוח?(כל אחד מבקש לעצמו).
תודה!אני באתרוג
הם פותחים כל אתר שאת צריכה ואז עוברים עליו ונבדק ואושר כנקי...זה נתון לבחירה מה לפתוח לפי בקשת הלקוח?
או שיש דברים שהם מאד אחוז לא פותחים?
כבר מזמןןן זה לא ככה שם...כל אתר שמאשרים ללקוח נפתח לכולם לא רק למי שביקש...אם את במסלול הפתוח יותר כמובן..ואז כולם "נהנים" מכל האתרים שנבדקו אי פעם בנתיב...בנתיב כמעט הכל סגור חוץ ממה שביקשו פתיחה (כל אחד מבקש לעצמו).
ופותחים את האתרים שמבקשים לפי המסלול שנמצאים.
אני יכולה לבדוק בשמחה.
מענין, אז כנראה תלוי מסלול כי לי זה עדיין ככהכבר מזמןןן זה לא ככה שם...כל אתר שמאשרים ללקוח נפתח לכולם לא רק למי שביקש...אם את במסלול הפתוח יותר כמובן..ואז כולם "נהנים" מכל האתרים שנבדקו אי פעם בנתיב...
אז תתקשרי אליהם ותבדקי איך את מוגדרת באיזה מסלול או שתפני אליהם דרך "צור קשר" באתר הם עונים שם מאד ברור, זה שינוי משמעותי...מענין, אז כנראה תלוי מסלול כי לי זה עדיין ככה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: