מי שאין לו פרימיום, לא יכול לקבל הודאות אישיות???אם אין לך פרימיום, איך אכתוב לך באישי?
אפשר לקבל הודעות ממנויי פרימיום וגם לענות.אם אין לך פרימיום, איך אכתוב לך באישי?
אם אין לך פרימיום, איך אכתוב לך באישי?
מי שיש לו פרמיום יכול לשלוח הודעות למי שאין אלא אם כן המקבל בחר להגביל מי יוכל לצפות בפרופיל שלומי שאין לו פרימיום, לא יכול לקבל הודאות אישיות???
שלחתי לך הודעהצריכה משהו מכם
קטן.
תודה
[באישי]
אם כבר ...
למה יש פעמים שאני מנסה לשלוח הודעה והוא לא נותן לי
כאילו הכפתור לא נלחץ ?
מי שיש לו פרמיום יכול לשלוח הודעות למי שאין אלא אם כן המקבל בחר להגביל מי יוכל לצפות בפרופיל שלו
מה הוא כותב ?ידוע...
אני
מדבר על אחד שלכאורה לא חסם
גם לי זה עושה את זה לפעמים.מה הוא כותב ?
בדיוקגם לי זה עושה את זה לפעמים.
כותב שרק מנויי פרימיום יכולים לבצע את הפעולה או משהו בסגנון הזה, ואני הרי פרימיום?
אלא אם כן המקבל בחר להגביל מי יוכל לצפות בפרופיל שלו
גם לי זה עושה את זה לפעמים.
כותב שרק מנויי פרימיום יכולים לבצע את הפעולה או משהו בסגנון הזה, ואני הרי פרימיום?
ניסיתם להכנס לפרופיל של הניק שאתם רוצים לשלוח לו הודעה ?בדיוק
לא נראה לי קשור.ניסיתם להכנס לפרופיל של הניק שאתם רוצים לשלוח לו הודעה ?
זה רק הסיבה שכתבתי
גם לי זה קרה, ואחרי שאותו ניק פתח את ההגבלה - נשלחה ההודעה הפרטית
לא יודעלא נראה לי קשור.
הצלחתי ליצור שיחה פרטית גם עם כאלה שהגבילו את האופציה הזאת וזה קורה לי רק לעיתים רחוקות.
נראה לי שאני יודע מה הסיבהלא נראה לי קשור.
הצלחתי ליצור שיחה פרטית גם עם כאלה שהגבילו את האופציה הזאת וזה קורה לי רק לעיתים רחוקות.
לא יכולהאני אגביל אפשרות זו ותראי אם את יכולה לשלוח לי הודעה
ועכשיו ?לא יכולה
כל הכבוד!
אז מה הקטע שאנשים עושים את זה?
מעניין...
אפשר...ועכשיו ?
וואו איזה ניגון למדני!!!גם לי זה עושה את זה לפעמים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: