יש דרך לעשות פרוקסי רק לפורט מסוים?

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
יש דרך לעשות פרוקסי רק לפורט מסוים?
אני רוצה לשנות רק הכתובת IP של הדואר יוצא שיופיע שנשלח מIP אחר אבל כל השאר אני רוצה שייישאר בלי שינוי, זה אפשרי?
(זה המשך לאשכול קודם שפתחתי, פשוט ככה נראה לי שאני יוכל להריץ את האתר שאני בונה שאמור להיות סוג של שולח הודעות בצורה רגילה ורק כשהאימייל יישלח מהשרת הוא ייצא מהפרוקסי)
עדיף בלינוקס.
תודה מראש.

DVD COAN

משתמש מקצוען
תעלה תרשים זרימה של מבנה הרשת והשירותים שבו
ועל פיו ניסוח טוב יותר של השאלה

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אני ירחיב
יש לי לקוח שרוצה לשלוח כמות אדירה של אימיילים (משהו חוקי ומוסרי-מי שחושש פרטים באישי)
על מנת שלא להיחסם במסנני ספאם של גוגל זה צריך להתחלק בין כמה כתובות IP ולא שכל המיילים ייצאו מאותה כתובת.
התוכנה שאני משתמש בה היא מבוססת PHP וכמו כן הכמות של המיילים מחייבת את התוכנה לשבת על שרת בחוות שרתים ולא על מחשב ביתי.
אם אני ישתמש בפרוקסי מתחלף על המחשב (דהיינו שכל כמה דקות יתחבר שרת פרוקסי אחר) (או לחילופין בVPN כמו שדנתי באשכול הזה) אז לא יהיה לי גישה לשרת כי כל הזמן הכתובת IP משתנה ואני לא יידע מה הכתובת באותו רגע.
מה שחשבתי לעשות זה לשים פרוקסי רק על פורט 25 ו587 ככה זה ישפיע רק האימיילים שנשלחים מהשרת ולא על כל השרת.
(בPHP הפקודת מייל המובנית היא בעצם משתמשת בחיבור רגיל של SMTP לשרת מייל)

תודה מראש.

DVD COAN

משתמש מקצוען
לגבי המטרה היא לא מעניינת שיקולים שלך

לגבי מסנני ספאם כיצד הגעת למסקנה שאם זה מכמה כתובות IP שונות זה יעבור ולא יתפס כספאם?

הזכרת באשכול הקודם שיש 2 כתובות IP אני מבין שלא חשבת על ניצול כתובת 1 לשליחה ואחדת להתחברות מרחוק לשרת האם זה בגלל שברצונך לנצל את שני הכתובות לשליחה מרובה?

אני מבין שהוא מחליף את הכתובת החיצונית בחוות שרתים כל הזמן. אם כן כנראה שאין לך ניתוב NAT פנימי אז מה הבעיה שיחליפ כתובת כל הזמן תיצור שהמערכת תששלח לך כל העת את כתובת ה- IP שלה הנוכחי בדואר בכל עת שזה מתחלף (התחלופה היא לא כל 5 דקות?

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
תודה על התשובה, אז ככה:
אני יודע שאחד הפרמטרים של גימייל במסנני ספאם זה הכתובות IP פשוט כי יש להם באתר מקום שהם מסבירים בדיוק איך המסנני ספאם עובדים:):):)(זה כמו לשים שלט לגנב שהמפתח נמצא בארון חשמל):):)
לגבי הכתובות IP אז אני צריך כנראה הרבה יותר משתיים ואני כנראה או 1. יקנה מהחברת אחסון הרבה כתובות IP. או 2. יתחבר כל כמה דקות לפרוקסי אחר מהשרת וככה השולח יהיה מIP שונה.
לגבי הכתובת הפנימית והחיצונית לא כל כך היבנתי מה אתה מתכוין, כשאני שולח הודעה אז אם תסתכל בheader של מה שאתה מקבל אז תראה שרשום רק הIP החיצוני.
אני חייב IP מסויים שיהיה קבוע כי המערכת בנויה על PHP ומופעלת על ידי שרת CRON חיצוני אז ככה שגם אם אני מקבל הודעה עם הIP החדש זה לא עוזר לי.
לכן מה שחשבתי זה להפעיל פרוקסי רק על פורט 25\587 וככה רק הדואר יוצא יתחלף לו הIP ולא הגישה לפורט 80.

chaim1989

משתמש צעיר
D I G I T A L
תן פרמטר לPhp עם כתובת האיפי בקרון הקרון יקבל את הכתובת איפי ויכניס אותה כארגומנט לPhp
בנוסף מה שהצעתי לך עם פרוקסי אתה לא צריך לנתב את כל התעבורה שלך לפרוקסי אתה פשוט מוציא רק את המיילים משם, אולי לא הבנתי מה ששאלת

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה