בעיקרון נראה לי שאם זה לא חורג לשעות ההצהרה של הכולל ומתחת לסכום המקסימום שמותר לעבוד לא אמור להיות בעיהלא בעבודת הוראה
ומחוץ לשעות הכולל
לא שמעתי על זה מעולםאם אתם מקבלים תלוש זו בעיה.
לא משנה אם השעות חופפות או לא
ולא משנה אם זו משרת הוראה, שרת, מזכיר או מה.
כך ידוע לי כמי שמטפלת בדתות במשרד של כולל.
רישום כזה מעמיד את העמותה שדרכה מקבלים דתות בסכנת חסימה לתמיכה ל-3 שנים:
- עובדי הוראה / שרתים במוסדות חינוך / מג"ש - אין לדווח ולרשום בשום פנים ואופן אברכים שהם עובדי הוראה במקביל לרישומם בכולל! (אפילו שעובדים רק חלק מהיום) - בין אם רשומים כעובדי הוראה, או שרתים, או עובדים בישי"ק וכדו', משרד החינוך עושה הצלבות בעניין זה ומעביר זאת ליחידה לאכיפה פלילית במשרד החינוך ולמשטרת ישראל בכדי לפתוח בהליכים פליליים. וזה מעמיד את העמותה בסכנת חסימה לקבלת תמיכה למשך 3 שנים, האחריות על כל נזק שייגרם מכך היא עליכם בלבד!!
אין קשר בין הוראה לבין מפעלים.לבן עם תלוש או בהוראה או בחנות ובמפעלים
זה שאברכים עושים את זה זה דבר אחדלא שמעתי על זה מעולם
וגם אם זה נכון אני מכיר מלא אברכים שעובדים בלבן עם תלוש או בהוראה או בחנות ובמפעלים בערב כבר שנים ולא קורה כלום זו המציאות בשטח
לגבי החוק הברור אני לא יודע
לא משנה גובה השכר.לפי מה שידוע לי עד לשכר מינימום ושלא בשעות הכולל - לכאורה זה תקין.
אפשר לשלוח לאגף בכיר מוסדות תורניים
את השאלה במייל mt#education.gov.il
מנסיון, הם עונים (יכול לקחת כמה ימים), ויש לכם אסמכתא.
מדובר על עובדי מוסדות חינוך ורק מה שקשור למשרד החינוך כי הם עורכים הצלבות נתוניםאז כל הבעיה רק בעבודה שמתוקצבת ע’י המדינה כמו הוראה אבל עבודה אחרת כגון מוכר בחנות בלילה לא יהיה בעיה ?
כולל חיידר שהוא בהגדרה מוסד פטור (ע"ר)?מדובר על עובדי מוסדות חינוך ורק מה שקשור למשרד החינוך כי הם עורכים הצלבות נתונים
כולל חיידר אם הוא מתוקצב מהמדינה [כמו רוב רובם של החיידרים]כולל חיידר שהוא בהגדרה מוסד פטור (ע"ר)?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: