י.גלינסקי.
משתמש צעיר
אשמח לכל אינפורמציה בעניין, מאחר והמלונות הטובים במרכז העיר כולם ללא יוצא מן הכלל כותבים שאין...
קשה מאוד למצוא חניההעניין הוא כזה אני מגיע עם רכב מקרקוב ליומיים שלושה לפראג... השאלה האם יהיה לי איפה לחנות את הרכב ברחוב בסביבת המלון?
זה כמו תל אביב קשה למצוא חנייה אבל קיים או שאין בכלל אופציה? או שיש חניונים במחירים מופקעים...הייתי במקומות שחניה ליום עולה כמו לילה במלון סביר באותה עיר...
מה המחירים של אובר כמו לנדון וגרמניה או יותר זול?קשה מאוד למצוא חניה
המחירים בחניונים מופקעים מומלץ לחנות מחוץ לפראג ובתוכו להתנייד עם תחב"צ או אובר בולט או ברגל כל האזור המתוייר בפראג הוא לא כזה גדול
אם המלון שלכם הוא לא באזור המתוייר אפשר למצוא אבל לא להתנייד עם הרכב חבל על הזמן
יותר זול נראה לי מהשדה עד קינג דיויד עלה לי בערך 40 ש"ח שזה 25 דקותמה המחירים של אובר כמו לנדון וגרמניה או יותר זול?
נסיעה של עשר דקות כמה תעלה בערך?
יפה יחסית זול מאד!יותר זול נראה לי מהשדה עד קינג דיויד עלה לי בערך 40 ש"ח שזה 25 דקות
בתוך העיר מחב"ד עד קינג דיויד 12-14 ש"ח
זה היה לפני שנתיים
אני השתמשתי עם בולט לדעתי שם זה יותר טוב אבל האפליקציה באנג
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: