דרוש מידע יש איפה לחנות רכב בפראג?

י.גלינסקי.

משתמש צעיר
אשמח לכל אינפורמציה בעניין, מאחר והמלונות הטובים במרכז העיר כולם ללא יוצא מן הכלל כותבים שאין...

בינגו משחקים

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
אישור מרכז העיר הוא כעין מדרחוב לכן אין חניה.
בפראג עצמה אין צורך ברכב.

י.גלינסקי.

משתמש צעיר
העניין הוא כזה אני מגיע עם רכב מקרקוב ליומיים שלושה לפראג... השאלה האם יהיה לי איפה לחנות את הרכב ברחוב בסביבת המלון?
זה כמו תל אביב קשה למצוא חנייה אבל קיים או שאין בכלל אופציה? או שיש חניונים במחירים מופקעים...הייתי במקומות שחניה ליום עולה כמו לילה במלון סביר באותה עיר...

בינגו משחקים

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
זה לא כמו תל אביב ניתן למצוא חנייה במרחק הליכה.
תנסו באיזור של חב"ד.

מאיר עלי באבא

משתמש מקצוען
העניין הוא כזה אני מגיע עם רכב מקרקוב ליומיים שלושה לפראג... השאלה האם יהיה לי איפה לחנות את הרכב ברחוב בסביבת המלון?
זה כמו תל אביב קשה למצוא חנייה אבל קיים או שאין בכלל אופציה? או שיש חניונים במחירים מופקעים...הייתי במקומות שחניה ליום עולה כמו לילה במלון סביר באותה עיר...
קשה מאוד למצוא חניה
המחירים בחניונים מופקעים מומלץ לחנות מחוץ לפראג ובתוכו להתנייד עם תחב"צ או אובר בולט או ברגל כל האזור המתוייר בפראג הוא לא כזה גדול
אם המלון שלכם הוא לא באזור המתוייר אפשר למצוא אבל לא להתנייד עם הרכב חבל על הזמן

י.גלינסקי.

משתמש צעיר
קשה מאוד למצוא חניה
המחירים בחניונים מופקעים מומלץ לחנות מחוץ לפראג ובתוכו להתנייד עם תחב"צ או אובר בולט או ברגל כל האזור המתוייר בפראג הוא לא כזה גדול
אם המלון שלכם הוא לא באזור המתוייר אפשר למצוא אבל לא להתנייד עם הרכב חבל על הזמן
מה המחירים של אובר כמו לנדון וגרמניה או יותר זול?
נסיעה של עשר דקות כמה תעלה בערך?

מאיר עלי באבא

משתמש מקצוען
מה המחירים של אובר כמו לנדון וגרמניה או יותר זול?
נסיעה של עשר דקות כמה תעלה בערך?
יותר זול נראה לי מהשדה עד קינג דיויד עלה לי בערך 40 ש"ח שזה 25 דקות
בתוך העיר מחב"ד עד קינג דיויד 12-14 ש"ח
זה היה לפני שנתיים
אני השתמשתי עם בולט לדעתי שם זה יותר טוב אבל האפליקציה באנגלית

י.גלינסקי.

משתמש צעיר
יותר זול נראה לי מהשדה עד קינג דיויד עלה לי בערך 40 ש"ח שזה 25 דקות
בתוך העיר מחב"ד עד קינג דיויד 12-14 ש"ח
זה היה לפני שנתיים
אני השתמשתי עם בולט לדעתי שם זה יותר טוב אבל האפליקציה באנג
יפה יחסית זול מאד!
עזרת לי(y)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה