אכן, יש הגבלת הכנסת אוכל למקום, למעט שתיה ואוכל לתינוקות..@עוגת בוקר או משהו אחר שהיה
האם אכן היתה הגבלה של הכנסת אוכל למקום
כמו שכתבו כאן באשכול אחר?
וא"כ על איזה סוג אוכל מדובר, גם שתיה וחטיפים?
כמו"כ אשמח לשמוע אם משהי מצאה עכשיו קופונים לירכא או דרך יחד בשבילך או דרך ארגון אחר
אני לא מוצאת שם.
מעולם לא נתקלתי בהגבלה בכניסה למקום.@עוגת בוקר או משהו אחר שהיה
האם אכן היתה הגבלה של הכנסת אוכל למקום
כמו שכתבו כאן באשכול אחר?
וא"כ על איזה סוג אוכל מדובר, גם שתיה וחטיפים?
כמו"כ אשמח לשמוע אם משהי מצאה עכשיו קופונים לירכא או דרך יחד בשבילך או דרך ארגון אחר
אני לא מוצאת שם.
יש הגבלה חזקה, בדיקה של התיק ברמה מדוקדקת!!מעולם לא נתקלתי בהגבלה בכניסה למקום.
כנראה בבין הזמנים יש בדיקה.יש הגבלה חזקה, בדיקה של התיק ברמה מדוקדקת!!
מעולם לא נתקלתי בהגבלה בכניסה למקום.
וזו לא פעם ראשונה שלנו שם.
אנחנו גם נוסעים במהלך השנה, תמיד נתנו להיכנס עם אוכל (חדר המסיבות חנוק לטעמי )כנראה בבין הזמנים יש בדיקה.
אנחנו היינו שם בר"ח תמוז - הכל חופשי, בלי שום בדיקות.אנחנו גם נוסעים במהלך השנה, תמיד נתנו להיכנס עם אוכל (חדר המסיבות חנוק לטעמי )
אני לא יודעת אם את זוכרת את בין הזמנים הקודם שסגרו (!!) את ירכא לכמה ימים בעקבות הבלאגן שנוצר עם האוכל וכו' ושבירת מתקנים, מאז-אין אוכל יוצא ואין אוכל בא.....
שבוע שעבר, נכנסנו, השומר בכניסה חפר לי בתיק עד שהרגעתי אותו...הלווו, אין שם פצצה, זה ברור לך, נכון?
מאיזה סיבה? כשרות? חוקי השריעה?אכן, יש הגבלת הכנסת אוכל למקום, למעט שתיה ואוכל לתינוקות..
בטח אפשרואין אפשרות להחביא בתחתית התיק בשקית שחורה
או בתיק של העגלה?
איך אפשר לתת לילדים כ"כ הרבה שעות בלי להכניס משהו לפה?
על הבוקר הכל ריק, לכו למתקנים שהילדים הכי רוצים@Chanae אנחנו רוצים להגיע על הבוקר ישר בפתיחה
איזה מתקנים שווים מומלץ לעשות על ההתחלה כי אח''כ התורות ארוכים
אני מתכוונת לילדים מתבגרים?
כמו''כ אשמח מניסיון שלכם איך לרכוש את הכרטיסים וכמה
3ילדים גדולים ו 2קטנים
מאיזה גיל משלמים? ילדה בת שנה ועשר צריך לשלם עליה במתחם תינוקות?
מלווה לא משלם, נכון?
האם יש שם הנחה לתו נכה מביטוח לאומי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: