כן, אשמח לעזור (יש פה הרבה אנשים טובים שעשו את זה בעבר רק שעד עכשיו הבקשות היו מפוזרות בין האשכולות השונים והיה צריך לקוות שמי שיוכל ליצור יכנס לאשכול, עכשיו יש אשכול יעודי)כלומר אפשר לבקש תאור לתמונה ותיצרו את התמונה בשבילי?
יש לך נטפרי? כי נטפרי חוסמת כל נסיון תמונה כזאת כך שאני לא יכולה לראות מה יצרתי...אשמח לקבל צללית של בחורה עם ידים פתוחות שיער אסוף חצאית ושרוול ארוך
2 רגליים על הקרקע
תודה רבה
בבינג יש דאלי 3 בחינם.....האשכול מיועד לבקשת יצירת תמונות בAI (לא סתם שיתופים)
לי יש מנוי לכמות מוגבלת של תמונות במודל DALL-E 3 כך שאוכל לעזור בזה (לא ידוע לי על מודל דאלי 3 בחינם)
אני צריך תמונה של ילד - בן 12 בערך מחזיק שלט ריק
(כמה שניסיתי בדבר הספציפי הזה לא יצא לי טוב)
מעולה. תודה!
אה... אם כך זה נראה לי כמעט חסר סיכוי (במיוחד בזמן האחרון שההודים התחילו להקפיד במיוחד...) נסתי שבע תמונות וכולם נחסמו...יש לי נטפרי
לשנות את התמונה? אניי יכולה לנסות למרות שלא ניסתי את זה הרבה פעמים.יש אפשרות לשלוח תמונה ותנסי לעבוד עליה מחפשת משהו כזה הרבה זמן
תודה רבה!!!!!!!!!!!
אני יכול לעשות את זה הבעיה היא להעלות לפה.....אני רוצה תמונה של מורה מלמדת חשבון וכיתה של תלמידים מאחוריה. תוכלי לעשות עכשיו? זה דחוף..
תודה רבה!
שמונה תמונות עד שהוא הועיל בטובו ליוצר את זה!אפשר בבקשה תמונה של
שטויות במיץ עגבניות
אני אשתדל ליצור את זה בקרובביקשו ממני בפרטי ליצור 2 תמונות כל אחת על מאמר אחר,
כרגע לא מתאפשר לי, בעקבות קיזוז נקודות ברוב האתרים המובילים (האי אשכול קא גרים) והשבת הממשמשת ובאה..
מי מוכן להתנדב בשבילו?
2 המאמרים
א. "כל רגע ורגע שאדם חוסם את פיו זוכה לאור הגנוז שאין כל מלאך ובריה יכולים לראות"
ב. כמו כן רכילות עלולה להחריב את העולם
שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו
דוגמאות לא מחייבות שהציע המבקש.
אולי: ילד/איש עובר ברחוב/שכונה/חצר/חיידר/בית כנסת/ אולם/
ושנים אחרים מסתכלים אחריו / מדברים עליו /מסתודדים / עושים עליו פרצופים/
והאחד מהשניים מראה שאינו מרוצה מהדברים או המבטים...
או: דמות כלשהי שמה יד על הפה כזהירות מדיבור והנה הנחש בורח... ונראה אור הגנוז...
הם צריכים להיות יהודים נכון? כי אם כן זה קצת יותר מסובך...ביקשו ממני בפרטי ליצור 2 תמונות כל אחת על מאמר אחר,
כרגע לא מתאפשר לי, בעקבות קיזוז נקודות ברוב האתרים המובילים (האי אשכול קא גרים) והשבת הממשמשת ובאה..
מי מוכן להתנדב בשבילו?
2 המאמרים
א. "כל רגע ורגע שאדם חוסם את פיו זוכה לאור הגנוז שאין כל מלאך ובריה יכולים לראות"
ב. כמו כן רכילות עלולה להחריב את העולם
שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו
דוגמאות לא מחייבות שהציע המבקש.
אולי: ילד/איש עובר ברחוב/שכונה/חצר/חיידר/בית כנסת/ אולם/
ושנים אחרים מסתכלים אחריו / מדברים עליו /מסתודדים / עושים עליו פרצופים/
והאחד מהשניים מראה שאינו מרוצה מהדברים או המבטים...
או: דמות כלשהי שמה יד על הפה כזהירות מדיבור והנה הנחש בורח... ונראה אור הגנוז...
אני משער שזה רצונו (כפי שמשתקף מהודעה שלו שצוטטה למעלה)הם צריכים להיות יהודים נכון? כי אם כן זה קצת יותר מסובך...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: