יצירת קן (כמו של ציפורים)

sara100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פעם ראיתי/שמעתי על אפשרות ליצור כמו קן של ציפורים נראה לי מספגטי אפוי.
מכירים? יודעים?
יכולים לעזור?
אשמח מאד לכל מידע!!!

בין החיפושים מצאתי את הקישור הזה:

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/75/130691116/אוכל_ומשקאות/מתכונים

לי הוא סגור.
אשמח אם תוכלו לעלות לי את תוכנו.
יישר כח!
 

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
ראיתי פעם שעשו מבייגלה מקלות וציפו בשוקולד
אבל זה לא טעים , זה בעיקר לנראות
אבל אפשר להדביק את הביגלה עם תערובת של דבש +מרגרינה וכדומה
 
נערך לאחרונה ב:

אות לי

משתמש סופר מקצוען
בקשו ממני לעזור כאן בפורום
אז אני מתחיל בקן ציפורים

מה את צריכה למעשה?
קן ציפורים לתחפושת או קן ציפורים אכיל?

בקישור שלא נפתח לך זה פסטה לא מבושלת שנראית כמו ננס/ברזל לכלים
את זה יש לקנות בשווקים בשקים על המשקל או בסופרים באריזה
הכי קרוב לזה נראה אריזה של נודלס.

אם את צריכה קן לתחפושת זה קל מאוד
לוקחים צלחת מרק קטנה ח"פ עוטפים בנייר כסף שלא תישרף מהדבק חם
מצפים בכל מה שיש זמין ונראה כמו קש:
רפייה או זרדים או פיסות עיתון ישן
מדביקים לצלוחית עם אקדח דבק.
 

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
יש רעיון יפה ליצור את זה משערות קדאיף!!
קן ציפור.jpg

הנה קישור למתכון
http://www.yaarsblog.com/אטריות-קדאיף-קינוח-אישי/
 

sara100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בקשו ממני לעזור כאן בפורום
אז אני מתחיל בקן ציפורים

מה את צריכה למעשה?
קן ציפורים לתחפושת או קן ציפורים אכיל?

בקישור שלא נפתח לך זה פסטה לא מבושלת שנראית כמו ננס/ברזל לכלים
את זה יש לקנות בשווקים בשקים על המשקל או בסופרים באריזה
הכי קרוב לזה נראה אריזה של נודלס.

אם את צריכה קן לתחפושת זה קל מאוד
לוקחים צלחת מרק קטנה ח"פ עוטפים בנייר כסף שלא תישרף מהדבק חם
מצפים בכל מה שיש זמין ונראה כמו קש:
רפייה או זרדים או פיסות עיתון ישן
מדביקים לצלוחית עם אקדח דבק.
איך פיסות עיתון ישן ניראות קן?
אני אולי צריכה למצוא זרדים.. אבל אני גרה בעיר..
 

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
יש אפשרות לקבל את המתכון?
מתכון לקינוח שערות קדאיף עם קצפת ורוטב פטל
לבסיס הקדאיף:
250 גרם של אטריות קדאיף מופשרות
150 גרם חמאה
50 גרם (כ-6 כפות גדושות) אבקת סוכר

לקצפת:
1 קופסה שמנת מתוקה
1 כוס חלב
40 גרם (חצי שקית) אינסטנט פודינג (האבקה מעניקה לקצפת מעט יציבות וגוף)

לרוטב הפטל:
300 גרם פטל קפוא
כחצי כוס סוכר- לפי הטעם.

אופן ההכנה:
  1. תחתיות הקדאיף – ממיסים את החמאה (אפשר לעשות את זה במיקרוגל- חצי דקה והחמאה נמסה) ושופכים אותה על אטריות הקדאיף המופשרות, "מסרקים" את האטריות בין האצבעות על מנת להפריד אותן, מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים היטב בעזרת הידיים.
  2. מסדרים את האטריות בתבנית שקעים- מרפדים כל שקע ויוצרים מעין סלסלאות קטנות בצורת "קן" ציפורים.
  3. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כעשר דקות, עד שהאטריות מזהיבות.
    את השלב הזה ניתן להכין גם יום-יומיים מראש, שומרים את הסלסלאות בקופסא אטומה. אם סיימתם למלא את תבנית השקעים (12 יחידות) ונשארו לכם אטריות מיותרות ניתן לשטח שני עיגולים בתבנית ולאפות אותם, כך תוכלו להכין עוגת "סנדוויץ`" נוספת מהשאריות.
  4. קצפת – שופכים את השמנת והחלב לקערת המיקסר, מוסיפים את אבקת האינסטנט פודינג ומקציפים יחד בעזרת מיקסר עד שנוצרת קצפת יציבה.
  5. רוטב פטל – שמים את הפטל הקפוא בקלחת קטנה ומבשלים על הגז עד שכולו מפשיר, מוסיפים את הסוכר לפי הטעם. ברגע שהסוכר נמס טוחנים את הפטל בעזרת בלנדר מוט בתוך הקלחת או במעבד מזון. מקררים ושומרים במקרר.
  6. לפני ההגשה מרכיבים את המנה – מעבירים את הקצפת לשק זילוף ומזלפים מעט ממנה על כל אחת מסלסלאות הקדאיף, ניתן לעטר בשוקולד מומס או ברוטב פטל.
 

קבצים מצורפים

  • -1-e1409418900795.jpg
    -1-e1409418900795.jpg
    KB 69.7 · צפיות: 27

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ב'

ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ:
נקרא  9  פעמים

לוח מודעות

למעלה