עזרה יצירת קיצורי מקלדת בוורד 2013

אפכא מסתברא

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
לצערי, נאלצתי לקנות מחשב חדש. יש לי בעיה ביצירת קיצורי המקלדת בוורד 2013 שהתרגלתי לעבוד איתם במחשב הקודם. הפעולות שעשיתי:
קובץ - אפשרויות - קיצורי מקשים - מקשים נוכחיים - בהקשה במקום המתאים בחלונית הנפתחת לא מופיע שם כלום, וגם בהקשת התוצאה המבוקשת ב'הקש קיצור מקישים חדש' לא מופיע שם כלום.
אודה להדרכה צעד צעד. (הקיצורים הדרושים לי: שהקשה כפולה של גרש תתן גרשיים וכן שהקשה רצופה של סימן מינוס ונקודה פסיק תתן לי קו מפריד, כלומר מינוס ארוך.)
תודה רבה מאוד!

אפכא מסתברא

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
אין לאיש וורד 2013 או אין איש הזקוק לקיצורי מקלדת? או שהשאלה במקום הלא הנכון? אם אכן זו הבעיה, אשמח לדעת איפה כן, כי הלכתי לאיבוד בעיצוב החדש של פרוג.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה