אתה מודע לזה שתכלס זה כולל כמעט כל דבר...היצירה אמורה להיות קשורה לחג השבועות או לחילופין לאחת ממצות התורה... תעופו ותאתגרו את המחוללים...
כן
תנסי: התמונה עשויה כולה מפלסטלינה. במייקרוסופט זה עובד מעולהמשהו יכול לעזור לי עם מופרמט? אני כותבת את התמונה שאני רוצה ליצור ומוסיפה שזה יהיה בסגנון של פלסטלינה.
אבל הבינה לא מבינה...
איזה מילים בדיוק צריך לכתוב לה כדי שתיצור לי?
A simple piece made of plasticine sculpt that shows a ... The entire piece is made of plasticine onlyמשהו יכול לעזור לי עם מופרמט? אני כותבת את התמונה שאני רוצה ליצור ומוסיפה שזה יהיה בסגנון של פלסטלינה.
אבל הבינה לא מבינה...
איזה מילים בדיוק צריך לכתוב לה כדי שתיצור לי?
עם מייקרוסופט אני לא יודעת איך עובדיםתנסי: התמונה עשויה כולה מפלסטלינה. במייקרוסופט זה עובד מעולה
לדעתי כןצפה בקובץ המצורף 1676595
אפשרי להעלות דבר כזה? או שגם בפלסטלינה אסור להעלות נשים?
במיקרסופט דיזיינריפהיפה!
אם מותרלשאול
איזה מחולל ומה הפרומפט?
החלטתי בסוף שלא, אבל תודה בכל אופן : )לדעתי כן
אפשר לנסות ליצור רק קן יונים...אחחח לא הולך לי!!! שילוח הקן.
עלתה תמונה מוקטנת, עדיף להעלות תמונה מלאה.מתן תורה
יש בזה משהו...מתאים יותר למעשר בהמה? https://www.prog.co.il/threads/יצירה-בפלסטלינה-•-אתגר-42.978169/post-13734935
במקור זה תוכנן להיות מעשר בהמה, אבל רובי בוט לא הבין ש"אדום" זה רק פס אחד על כל כבש עשירי...יש בזה משהו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: