יעוץ לכניסה לדירה חדשה מקבלן

• פותח הנושא שע
  • פורסם בתאריך

שע

משתמש צעיר
שלום
אני אוטוטו נכנס לדירה חדשה מקבלן משלי
ואני צריך את עזרתכם מכל מי שמתמצא בקניית מוצרים ואבזרים לבית
כגון: מזגנים, סורגים, ריהוט ,מוצרי חשמל ,ועוד....
כל מי שיש לו איזה שהוא טיפ או יעוץ אשמח בעזרתו
תודה רבה

שע

משתמש צעיר
מזגנים- עילי או מיני מרכזי לסלון מה עדיף ,איזה חברה?
סורגים- היכן כדאי לעשות, איזה סוג?
ריהוט -יש למישהו המלצה על חנות שניתן לקנות בה הכל?
בדק בית- משתלם לעשות?

שווה מיליונים

משתמש מקצוען
סורגים ענין של טעם
תוכל לבקש קטלוג במייל מחברות. אני עשיתי אצל סיני סורגים. יותר זול מסורגדור

שע

משתמש צעיר
אנחנו עשינו בדק בית
משתלם מאוד
עלו על דברים שלא חשבנו וגם החברה התיחסה ברצינות לדוח ותיקנו הכל
מאד מומלץ לעשות בדק בית. עולה בסביבות ה1000 שח אבל זה מחייב את הקבלן לתקן הכל. כולל הכל.
איזה בדק בית לקחת?
האם אתה ממליץ עליהם?

ניק 9970

משתמש פעיל
דבר ראשון הרבה מזל טוב!!! וישוב טוב!!!
בקשר לבדק בית. בדר"כ עולה יותר מ1000 ש"ח. והתועלת בעיקר הנפקת דוח ליקויים הקביל בבית משפט.
הקבלן מחוייב לתקן ליקויים בתקופת האחריות ובתקופת הבדק, גם בלי "בדק בית".
חשוב מאד לתעד כל ליקוי ולדרוש מהקבלן לתקן. לתעד את הדרישות שלך ואת התגובות שלו והתיקונים שלו.
חתימה על מסירת דירה לא פוטרת אותו מכלום. אבל חשוב להדגיש ע"ג הטופס שלא נבדקו כל הליקויים וכו'.
מזגנים אני ממליץ על טורנדו. מחזיק שנים לשימוש ביתי, די זול ושירות לקוחות הכי טוב מכולם.
סורגים בדר"כ יש קבוצת רכישה לפרוייקט ואם לא תנסה אתה לארגן.
רהיטים ומוצרי חשמל יש כאן בפורומים שונים המלצות.
גירוד אמה על אמה הכי פשוט הרטבת הקיר בסמרטוט רטוב וגירוד בשפכטל...
המון הצלחה!!!

חסדיאל שופק

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מזגנים- עילי או מיני מרכזי לסלון מה עדיף ,איזה חברה?
בסלון מטבח עדיף מיני מרכזי, בחדרים עילי.
תדיראן\טורנדו
סורגים- היכן כדאי לעשות, איזה סוג?
לא אצל בן דוד... צריך מגלוון גילוון חם, ללא ריתוכים ותיקונים באתר . יש הרבה רמות בזה, וזה עניין בטיחותי, עדיף ללא סורג, מאשר סורג לקוי.

ריהוט -יש למישהו המלצה על חנות שניתן לקנות בה הכל?
תלוי מה התקציב.
אם לא מחפשים להשקיע מאוד אז אני ממליץ בירושלים על "ביוטי בית"
בדק בית- משתלם לעשות?
כתבתי קודם. שכן

SARAM618

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לגבי בדק בית אני לא הייתי רצה לעשות, תבדקי קודם כל מסביב מה הרוכשים הקודמים אומרים על רמת הגימורים וכל זה.
אם הם אומרים שלא משהו הייתי לוקחת אם לא אז חבל על הכסף, שלוש דפים ראשונים של הדו"ח זה רק על הבודק איפה למד ומה עשה בשביל שיראה דו"ח ולא סתם נייר, ואחר כך הוא כותב על סטיות בקירות שזה ממילא לא משהו שהקבלן יתקן ברוב המקרים, ואם רוצים להוציא כסף מהקבלן אז צריך להביא שמאי שיראה את ירידת הערך בגלל הסטיות, הבודק לא יכול לדעת אם שמו לך מרצפות בצורה תקנית שלא התרוממו אם הזמן או חיפויים שדבוקים כמו שצריך או חיפוי קיר חיצוני תקני, והוא גם לא יכול לבדוק לך אם יהיה רטיבות לאחר איקס חודשים.
יש משהו שנקרא פרוטוקול ראשוני, לכי לראות את בעיניים שלך את הבית וככה תביני מה נחוץ לך.

אישית ממליצה לך לבדוק על דברים שאין עליהם אחריות מהשנייה שאת חותמת על המסמכים שזה כולל שריטות על הדלתות או דברים שהם יכולים להאשים אותך שעשית אותם.
תבדקי שכל הדלתות נסגרות כמו שצריך וננעלות כמו שצריך וגם החלונות.
חלון ממד - מחולק ל3 חלקים תבדקי את כל ה3 לראות שהם נסגרים וננעלים ולא נפתחים במגע קל.
ארון חשמל - האם הוא מסומן ? חוקית חייב להיות.
שהגימור סביב החור ניקוז באמבטיה יפה.
מומלץ להביא פנס כי אין תאורה בבית וקשה יותר לראות סדקים בקירות או שינויי צבע בריצוף.
אפשר להביא גם משהו חשמלי קטן לראות שכל השקעים עובדים.
על כל אלו יש עליהם אחריות אבל יותר קל לזרז תיקון כשזה רשום להם בפרוטוקול.
ארונות שבאים עם הבית כמו ארון אמבטיה או מטבח תפתח אותם תראי שכל שלם אין חורים או סדקים ושהמגירות יושבות טוב.
בהצלחה!

שווה מיליונים

משתמש מקצוען
לגבי בדק בית אני לא הייתי רצה לעשות, תבדקי קודם כל מסביב מה הרוכשים הקודמים אומרים על רמת הגימורים וכל זה.
אם הם אומרים שלא משהו הייתי לוקחת אם לא אז חבל על הכסף, שלוש דפים ראשונים של הדו"ח זה רק על הבודק איפה למד ומה עשה בשביל שיראה דו"ח ולא סתם נייר, ואחר כך הוא כותב על סטיות בקירות שזה ממילא לא משהו שהקבלן יתקן ברוב המקרים, ואם רוצים להוציא כסף מהקבלן אז צריך להביא שמאי שיראה את ירידת הערך בגלל הסטיות, הבודק לא יכול לדעת אם שמו לך מרצפות בצורה תקנית שלא התרוממו אם הזמן או חיפויים שדבוקים כמו שצריך או חיפוי קיר חיצוני תקני, והוא גם לא יכול לבדוק לך אם יהיה רטיבות לאחר איקס חודשים.
יש משהו שנקרא פרוטוקול ראשוני, לכי לראות את בעיניים שלך את הבית וככה תביני מה נחוץ לך.

אישית ממליצה לך לבדוק על דברים שאין עליהם אחריות מהשנייה שאת חותמת על המסמכים שזה כולל שריטות על הדלתות או דברים שהם יכולים להאשים אותך שעשית אותם.
תבדקי שכל הדלתות נסגרות כמו שצריך וננעלות כמו שצריך וגם החלונות.
חלון ממד - מחולק ל3 חלקים תבדקי את כל ה3 לראות שהם נסגרים וננעלים ולא נפתחים במגע קל.
ארון חשמל - האם הוא מסומן ? חוקית חייב להיות.
שהגימור סביב החור ניקוז באמבטיה יפה.
מומלץ להביא פנס כי אין תאורה בבית וקשה יותר לראות סדקים בקירות או שינויי צבע בריצוף.
אפשר להביא גם משהו חשמלי קטן לראות שכל השקעים עובדים.
על כל אלו יש עליהם אחריות אבל יותר קל לזרז תיקון כשזה רשום להם בפרוטוקול.
ארונות שבאים עם הבית כמו ארון אמבטיה או מטבח תפתח אותם תראי שכל שלם אין חורים או סדקים ושהמגירות יושבות טוב.
בהצלחה!
רוצה לראות דוח לדוגמא שהיה אצלנו?
יש הרבה דברים שבלי חברת הבדק לא היינו שמים לב
הקבלן תיקן לנו הכל!
בלי הדוח הם לא היו מקשיבים לנו
כיסינו הרבה יותר מ ה1000 שעלה לנו
אולי מי שמבין בבניה יכול לעשות לבד את הבדק
לא לכולם זה מתאים

שע

משתמש צעיר
רוצה לראות דוח לדוגמא שהיה אצלנו?
יש הרבה דברים שבלי חברת הבדק לא היינו שמים לב
הקבלן תיקן לנו הכל!
בלי הדוח הם לא היו מקשיבים לנו
כיסינו הרבה יותר מ ה1000 שעלה לנו
אולי מי שמבין בבניה יכול לעשות לבד את הבדק
לא לכולם זה מתאים
את מי לקחתם? איזה חברה?

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
כל מה שחשוב לכם שיהיה בבית בשנתיים-שלוש הקרובים, או חידוש של רהיטים וכו'
תעשו עכשיו.
אחרי שנכנסים והתשלומים נכנסים לשגרה, מאד קשה לרכוש דברים גדולים וזה לוקח הרבה זמן.
רכישות של מוצרים גדולים - רק קבוצות רכישה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה