יש לי לקוח שפותח מסעדה, בתחילה הוא קרא לה "על האש" אחרי שכבר עשיתי לוגו וכו',
הוא עכשיו בא אלי עם רשימה של שמות, שהוא טוען שאיזה קופירייאטר נתן לו
הייתי רוצה להתייעץ איתכם לגבי השמות, מה הכי מוצלח.
קצת רקע על המסעדה, זוהי מסעדה כשרה למהדרין בצפון, של כל אבל ממש כל סוגי הבשרים והיתרון הוא שאת כולם הוא עושה על האש חוץ מזה יש גם שוארמה אבל הכל הכל חוץ מהשווארמה, על האש. (מה שאין בכל מסעדה...)
והשמות שנתנו לו: (בעיני קצת מוזרים אבל...)
'פרגית וסטייק'
'אַכוֹל ושַתֹה'
'גרִילֶלויָה'
'מתובלת'
'סעודתה'
'שיפודים+'
ועוד כמה שמות שבכלל לא באים בחשבון.
הלקוח בתחילה התחבר קצת לפרגית וסטייק, אבל אני אמרתי לו שאני חושבת שזה יגביל קצת.... אח"כ הוא אמר לי שאולי אכול ושתה- הקופיראייטר אמר לו שזה שם שיכול לתפוס טוב.... (נו נו..)
ואני אמרתי לו שהכי נראלי 'מתובלת' אבל גם אני לא הכי שלמה עם זה...
מה אתם אומרים? עדיף להישאר ב'עלהאש' (מה שהלקוח לא כ"כ רוצה) או לשנות לאחד השמות הנ"ל?
תודה מראש לעוזרים!
ו.... כן, איך לא, זה דחוף.....
הוא עכשיו בא אלי עם רשימה של שמות, שהוא טוען שאיזה קופירייאטר נתן לו
הייתי רוצה להתייעץ איתכם לגבי השמות, מה הכי מוצלח.
קצת רקע על המסעדה, זוהי מסעדה כשרה למהדרין בצפון, של כל אבל ממש כל סוגי הבשרים והיתרון הוא שאת כולם הוא עושה על האש חוץ מזה יש גם שוארמה אבל הכל הכל חוץ מהשווארמה, על האש. (מה שאין בכל מסעדה...)
והשמות שנתנו לו: (בעיני קצת מוזרים אבל...)
'פרגית וסטייק'
'אַכוֹל ושַתֹה'
'גרִילֶלויָה'
'מתובלת'
'סעודתה'
'שיפודים+'
ועוד כמה שמות שבכלל לא באים בחשבון.
הלקוח בתחילה התחבר קצת לפרגית וסטייק, אבל אני אמרתי לו שאני חושבת שזה יגביל קצת.... אח"כ הוא אמר לי שאולי אכול ושתה- הקופיראייטר אמר לו שזה שם שיכול לתפוס טוב.... (נו נו..)
ואני אמרתי לו שהכי נראלי 'מתובלת' אבל גם אני לא הכי שלמה עם זה...
מה אתם אומרים? עדיף להישאר ב'עלהאש' (מה שהלקוח לא כ"כ רוצה) או לשנות לאחד השמות הנ"ל?
תודה מראש לעוזרים!
ו.... כן, איך לא, זה דחוף.....