כללי יעוץ וחוו"ד למודעה לאוצר החכמה

א"ב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
D I G I T A L
אז אחרי שעות של עבודה והתמודדות עם עומס של טקסט, ועומס של מסרים,
עדיין אני מרגישה שלא הלך לי מדי,
ואשמח לרעיונות לשיפור ולשיפוץ,
תודה לכם!

קבצים מצורפים

• אוצר החכמה עדכון 11.jpg
    KB 855.8 · צפיות: 27

trew

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
נראה ממש יפה אבל המודעה לא כהה מידי?

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
מודעה מאד יפה, אבל חסר בה מרכז. משהו עם קונטרסט שייתן בומפ לעיניים.
הכל הגוונים דומים מדי.
אולי הרקע מאחורי הטקסט שיהיה לבן לגמרי, או משהו אחר קונטרסטי שכל הרקע מאחור במקום מעבר צבעים יהיה לבן או אוף וויט.

אליאסף

משתמש רשום
עיצוב גרפי
מדהים .. ממש יפה
רק הייתי משנה את צבע הרקע או מבהיר שיהיה פחות חיוור

נ.ב. איך עשית את האותיות מלופפות בסרט האדום ?

א"ב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
D I G I T A L
לאותיות נתתי מעבר בגווני זהב, וקו מתאר חיצוני עבה (object-path-offset path), חתכתי את צורת האותיות מתוך צורת המתאר - והשארתי רק את המסגרת - לה נתתי את אותו מעבר זהב של האותיות רק יותר צפוף. לצורת המסגרת נתתי outer-glow צר וכהה למדי, לאותיות (שעמדו מתחת למסגרת) נתתי outer-glow רחב ובהיר יותר.
זה האותיות (מקוה שהובנתי).
את הסרט האדום - בתחילה תכננתי את המסלול שהוא יעשה וציירתי אותו עם הציפורן (כמובן רק את האזורים הקדמיים של הסרט, אותם רואים, ולא שרטטתי את החלקים שעומדים מאחורי האותיות).
אחרי ששרטטתי את צורת הפיתול - הכפלתי כל חלק , והזזתי אותו על ציר ה-Y לכיוון מעלה, כך שיצא כמו שני קווים (מעוקמים) מקבילים זה לזה, המשכתי לחבר את חלקי הסרט - כל שתי חתיכות מקבילות - לצורה אחת מאוחדת, כך עשיתי לכל חלקי הסרט. אח"כ ציירתי מאחור את חלקי הסרט שנכנסים פנימה, ונתתי outer glow עדין לחלקים הקדמיים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה