וואוו תמונות מהממותתנו לי ביקורת - happy children
חנוכה שמח!! טעימונת מאלבום מהממם לשימי ורחלי ... לא צריך להגיע לגיל שלוש בשביל לצאת לצילומים גם גיל שנתיים:p תהנו שרה צילומותק להוציא את המיוחד מכל אחד(●'◡'●)www.prog.co.il
תודה רבה רבהתנו לי ביקורת - אם אשכחך ירושלים
אלבום מזכרת מירושלים ל2 המתוקים האלו שעוברים דירה לאמריקה.www.prog.co.il
לא שלי
אני שמה תמיד עיניים על הציוד, בכל מקום שאני מצלמת.אבל עדיין צריך לשמור טוב על כל הציוד!
אף אחת לא רוצה למצוא את עצמה בסוף או אפילו באמצע יום צילומים, עם ציוד חסר בשווי אלפים
בכל מקום, זמן ומצב צריך לשמור על הציוד...אבל עדיין צריך לשמור טוב על כל הציוד!
אף אחת לא רוצה למצוא את עצמה בסוף או אפילו באמצע יום צילומים, עם ציוד חסר בשווי אלפים
שם לא מספיק לשים עיניים!אני שמה תמיד עיניים על הציוד, בכל מקום שאני מצלמת.
לא יודעת אם הדיירים מציקים לצלמות,זכור לי שפעם הדיירים בימין משה היו מציקים לצלמות שהיו באות לצלם שם
משיהי יודעת מה קורה שם עכשיו?
וגם באיזה שעות נוח לצלם שם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: