ילדים מתוקים על רקע...

• פותח הנושא SPOT
  • פורסם בתאריך

SPOT

משתמש צעיר
צילום מקצועי
אשמח לשמוע מהי הדרך הקלה לאטום את הרקע.
ותודה מראש לכולם

קבצים מצורפים

• DSC_3200.jpg
    1.8 MB · צפיות: 24

pl

משתמש רשום
איך זה?

קבצים מצורפים

• 02.jpg
    KB 93.9 · צפיות: 12

RacheliM

משתמש סופר מקצוען
יש לך ה-מ-ו-ן מקום...!
התמונות שלך יכולות להראות כ"כ אחרת,
את חייבת להמשיך לשחק עם התאורה,יש לך תנאים טובים,חבל...

SPOT

משתמש צעיר
צילום מקצועי
את צודקת!
זה הסט הראשון שלי בדירה החדשה (עברנו רק כדי שיהיה מקום מרווח לסטודיו)
מאז ב"ה הכל השתפר הבעיה שהאמא לא אשמה שהיא היתה הראשונה...(אמנם בגלל זה היא קבלה מחיר
ממש זול.)
בכל אופן תודה.

RacheliM

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י רותי20;937053:
את צודקת!
זה הסט הראשון שלי בדירה החדשה (עברנו רק כדי שיהיה מקום מרווח לסטודיו)
מאז ב"ה הכל השתפר הבעיה שהאמא לא אשמה שהיא היתה הראשונה...(אמנם בגלל זה היא קבלה מחיר
ממש זול.)
בכל אופן תודה.
אז קודם כל שיהיה ישוב טוב קל שמח נעים וחמים :)
ויש לך אחלה דוגמנים בבית.....מהממים! :)
שיהיה בהצלחה...!

SPOT

משתמש צעיר
צילום מקצועי
אני שמה פורמיקה שחורה- קונים את זה אצל כל נגר

רבקה.

משתמש מקצוען
רותי, את זו שהתלבטתי איתה בפרטי האם פורמייקה שחורה תהיה בכלל יעילה? כי הנה, באמת נראה שהיא לא. היא משקפת לך ממש חזק את הקיר הלבן, וזה פשוט איום ונורא לנסות לעבד אח"כ את התמונות.
מסקנה: את מוכרחה לצלם ממול הרקע, לא באלכסון כמו פה, כדי שכמה שפחות קיר ישתקף בפורמייקה. לפחות שכל ההשתקפות של הילדים תהיה מוקפת שחור, והחלקים הבהירים יהיו רק בצד.

הסרת את האקסיף מהתמונה (למה בזמן האחרון כל מי שמעלה לפה תמונות מעלה אותן בלי אקסיף? זה איזה באג בפרוג?) אבל נראה שצילמת בזווית רחבה יחסית. תתרחקי הכי הרבה שאת יכולה לצלמי בהכי הרבה זום-אין שאת מסוגלת (יעני באורך המוקד הכי ארוך שאת יכולה).

SPOT

משתמש צעיר
צילום מקצועי
רבקה,
דבר ראשון זו לא אני שהתלבטתי איתך על הפורמיקה באישי (אמנם נעזרתי בדברים אחרים... ובאמת חבל שלא ידעתי על פתרון אחר...)
האקסיף:
F9
1/160
ISO-200
WB-אוטומט
תודה על ההערה לגבי המרחק, ואשמח מאד לדעת האם השיטה הכי יעילה להשחיר את הרקע היא כך:
להכהות עם ה'לבלס' עד האטימות האופטימלית, ואז לתקן עם המסיכה את הילד
או שיש דרך אחרת??

רבקה.

משתמש מקצוען
נכתב ע"י רותי20;937611:
רבקה,
דבר ראשון זו לא אני שהתלבטתי איתך על הפורמיקה באישי (אמנם נעזרתי בדברים אחרים... ובאמת חבל שלא ידעתי על פתרון אחר...)
האקסיף:
F9
1/160
ISO-200
WB-אוטומט
תודה על ההערה לגבי המרחק, ואשמח מאד לדעת האם השיטה הכי יעילה להשחיר את הרקע היא כך:
להכהות עם ה'לבלס' עד האטימות האופטימלית, ואז לתקן עם המסיכה את הילד
או שיש דרך אחרת??

זה בסדר, לא ידוע לי על פתרון אחר. פשוט דיברתי עם מישהי על פורמייקה שחורה ואמרתי שקראתי שזה לא ממש טוב, אבל לא ידעתי למה. אני יודעת שאפשר לשים פרספקס שחור, אבל גם לו יש את החסרונות שלו. אני בינתיים מצלמת על רקע שחור בלי שום "רצפה", וזה די מעאפן. (הרגל שלהן מסתבכת ברקע וכו'.) אבל זה טוב לחצי גוף.

מה שעניין אותי באקסיף זה אורך המוקד והמרחק מהמצולם, לא מה שכתבת...

לגבי הכהיית הרקע: מה שכתבת יתן תוצאה לא טובה. ראית את המדריך שלי לשריפת רקע? תעשי בדיוק את אותו הדבר אבל הפוך.
(ההפוך מכלי הדודג' זה כלי הברן Burn שנמצא באותו תפריטון כמו כלי הדודג'.)

SPOT

משתמש צעיר
צילום מקצועי
נכון בכל מקרה מומלץ לצלם על רקע שחור חצי גוף או פרוטרטים במיוחד כאשר
הבגד הוא כהה
האורך מוקד:55 מ"מ (עדשת 24-120 )

רבקה.

משתמש מקצוען
נכתב ע"י רותי20;937853:
נכון בכל מקרה מומלץ לצלם על רקע שחור חצי גוף או פרוטרטים במיוחד כאשר
הבגד הוא כהה
האורך מוקד:55 מ"מ (עדשת 24-120 )
אוקיי. את זו שאמרה לי שהסטודיו שלך גדול בערך כמו שלי, נכון? כי אם כן - אמורה להיות לך אפשרות טכנית להתרחק ולצלם בזום חזק יותר, כמו שהמלצתי קודם. לא?
בפעם הבאה נסי ונראה איך זה משפיע.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה