נכתב ע"י זהו שמי;n4886052:אני קיבלתי את כל ההמלצות על ד"ר קוריאל ....
אחיות שלי עשו אצל ד"ר צדוק
אני מצטערת שלא הלכתי בדרכן נפלתי אולי לא בגדול אבל.... נפל לי הקיבוע רצו 180 ש"ח אחרי וויכוחים שאצל אחיות שלי אף פעם לא נפל ואני הלכתי לפי ההוראות אז הדביקו לי בחינם, עכשיו נפל לי גם למעלה והשן חזרה למקומה הקודם אז נתנו לי פטלה ב250 ש"ח עד מתי נצתרך לשלם על כלדבר עוד 180 עוד 250 אני לא יודעת רק לפני 4 שנים עשיתי שם ואני לא אוכלת את כל הרשימה שאוסרים לאכול!
נכתב ע"י בלון;n4886089:אצלי בדיוק להפך, אחותי עשתה אצל קוריאל ואני אצל צדוק.
לה כשנפל הקיבוע החזירו חינם ועוד סידרו לה את השיניים שמעט זזו, בחינם.
אצלי הקיבוע נפל כמה פעמים ואני בכל פעם צריכה לשלם, והם אומרים שאין מה לעשות, קיבוע זה דבר שבד"כ נופל מידי פעם.
נכתב ע"י מתוק מדבש;n4886313:איך מגיעים לקוריאל? ולצדוק ? טלפון, כתובת
יש הבדל משמעותי במחירים??
נכתב ע"י דיצה;n4886793:אני אצל קוריאל, ממליצה בחום.
אם את רוצה פגישת יעוץ חינם-את יכולה להגיד שהגעת דרכי.
הם סדרו לי את הקיבוע שהשתחרר לי.
מכיוון שלא הייתי בארץ, ולקח לי זמן להגיע אליהם, השיניים
קצת זזו-שלא באשמתם.
הם סידרו הכל בלי לפצות פה על תשלום-לא הוספתי שקל.
נכתב ע"י זהו שמי;n4887209:אז למה לי הם כן לקחו?????
ולאחיות שלי יותר מ-15 שנה לא נפל אפילו פעם אחת הקיבוע.............
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: