אופיס 365 ייצוא מאקסס

FullTime

משתמש מקצוען
יש מצב להוסיף לשאילתה שמיוצאת, עמודה עם מספור, 123 ?

באותה הזדמנות,
יש לי מחשב שאפשר לייצא 'דו"ח' לאקסל. במחשב אחר זה לא עובד.
אולי מישהו יודע מה הבעיה או מה התוסף שמאפשר את זה?

שמח לעזור

משתמש מקצוען
D I G I T A L
על השאלה הראשונה:
יש אופציות מסובכות.
הרבה יותר קל לשתול מספר ידנית באקסל או בקוד.

FullTime

משתמש מקצוען
נכתב ע"י שמח לעזור;1055276:
על השאלה הראשונה:
יש אופציות מסובכות.
הרבה יותר קל לשתול מספר ידנית באקסל או בקוד.

מה פירוש בקוד?

א

אליהו פריד

אורח
צור קשר בפרטי, אולי אוכל לעזור לך

moishy

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מצורפת דוגמא היוצרת מספר סידורי בשאילתא בעת הרצה.

אליהו פריד, לתועלת הציבור אם יש לך פתרון אנא שתפהו!

קבצים מצורפים

• QryAutoNum.rar
    KB 61 · צפיות: 25

שמח לעזור

משתמש מקצוען
D I G I T A L
moishy, אתה מעורר את התפעלותי כל פעם מחדש
אבל תבין את אלה שבנסיבות שהם נמצאים, לא יכולים לשתף כמוך (אתה בהחלט יוצא מן הכלל ולא הם, תבורך!)

לגופו של עניין הפיתרון שלך מסורבל מאוד לדעתי.
הרי באקסס יש מספר שורה בשאילתה, אז המדובר הוא לעניין ייצוא וכיוצ"ב.
אז עם קוד משתילים מספר רץ, או באקסל..

moishy

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
ראשית כל תודה על המילים החמות, הם באמת נותנים חשק לסייע עוד ועוד, במיוחד שלא כולם מעריכים את המאמצים המושקעים. אנחנו מתנדבים המוכנים להשקיע זמן וכוחות ע"ם לסייע לאחרים ואין אנו מקבלים על כך משכורת, המשכורת שלנו היא ההערכה של המסתייעים ושאר הציבור.

רוב חכמתי בענייני מחשוב ותכנות למדתי מפורומים דומים לפרוג (בעיקר באנגלית), שבו החברים משקיעים הרבה יותר ממני, נותנים ע"מ לתת ולהחכים אחרים, כמה חבל שאצל הרחמנים וגומלי חסדים תופעה זו חגירה...

ולעצם הענין הפתרון שהצעתי אכן מסורבל, וניתן להשתמש בDCount, אינני יודע אם לכך התכוונת, מ"מ הנה דוגמא לכך. (לפתוח את Query1, השדה החדש הוא Counter).

קבצים מצורפים

• QryAutoNum.rar
    KB 63.9 · צפיות: 20

שמח לעזור

משתמש מקצוען
D I G I T A L
נכתב ע"י moishy;1056193:
רוב חכמתי בענייני מחשוב ותכנות למדתי מפורומים דומים לפרוג (בעיקר באנגלית), שבו החברים משקיעים הרבה יותר ממני, נותנים ע"מ לתת ולהחכים אחרים, כמה חבל שאצל הרחמנים וגומלי חסדים תופעה זו חגירה...

זה ממש נכון ותמיד התפלאתי על כך.
אבל יש לי כמה הסברים:
א. העונים מרחבי העולם הם הרבה פעמים רווקים/בני עשירים, שפשוט אין להם דאגה כלכלית או אחרת, והם משועממים ואוהבים לענות.
ב. זה יחסי: לעומת כמות המתכנתים דוברי האנגלית יש שם הרבה פחות ממה שנראה. לדוגמא, נכון לרגע כתיבת השורות, באתר codeproject יש 9,987,040 חברים רשומים, וכעת אונליין נמצאים באתר מתוכם 57,207 מתכנתים!!
באתר sourceforge.net ראיתי תוסף לאקליפס (למתכנתים בלבד כמובן) הוא הורד השבוע 40,000 פעם.

שמח לעזור

משתמש מקצוען
D I G I T A L
נכתב ע"י moishy;1056193:
ולעצם הענין הפתרון שהצעתי אכן מסורבל, וניתן להשתמש בDCount, אינני יודע אם לכך התכוונת, מ"מ הנה דוגמא לכך. (לפתוח את Query1, השדה החדש הוא Counter).

לא התכוונתי לזה. זה לא עובד טוב. תנסה לעשות שאילתה של Customer מתחיל בF נגיד.
התכוונתי שהקוד יוציא את השאילתה לקובץ טקסט וישתול לפני כל שורה מס' רץ.

moishy

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עם ההסבר הראשון אני לגמרי לא מסכים, אולי יש כאלו שיש להם הגדרה של "טיילים" (אכמ"ל) אבל יש בהחלט כמות עצומה של אנשים שעובדים קשה להביא טרף לביתם (אצ"ל להסביר לך כמה קשה עובדים בשוק ההיטק) וחלקם אפילו מחזיקים בלוג פרטי שבו משתפים אם הכלל בעצות וכדו' (אגב, כאן אולי המקום לשאול מהו הבלוג המופיע בפרופיל האישי שלך...).
בכל מקרה אין כוונתי לקטרג או לדון אי מי מאחינו היהודים, אבל בהחלט בכל הזדמנות שיש לי אני מעודד את התופעה הברוכה הזאת. הרי אנו מאמינים בני מאמינים, ופשוט וברור אצל כולנו שפרנסה היא משמים, ואין אדם נוגע במה שמוכן לחבירו וכו' וכו', ובודאי שלא יצא האדם מופסד מקיום מצוות חסד. ואדרבה בעת שבו יצטרך עזרה בודאי ישמחו להחזיר לו כמדתו.

ובנוגע לסיבה השניה, אמנם ברור שיש יותר מתכנתים דוברי אנגלית מדוברי עברית, אבל אם תבדוק את היחס בין כמות החברים באתרים, לכמות המשקיעים שלא על מנת לקבל פרס, אני חושב שתמצא שהיחס גדול בהרבה ממה שמכירים דוברי העברית.

שמח לעזור

משתמש מקצוען
D I G I T A L
נכתב ע"י moishy;1056273:
אבל יש בהחלט כמות עצומה של אנשים שעובדים קשה להביא טרף לביתם (אצ"ל להסביר לך כמה קשה עובדים בשוק ההיטק)
והללו משתפים אחרים בהשיגיהם בסבלנות?
מנין לך?

נכתב ע"י moishy;1056273:
הרי אנו מאמינים בני מאמינים, ופשוט וברור אצל כולנו שפרנסה היא משמים, ואין אדם נוגע במה שמוכן לחבירו וכו' וכו', ובודאי שלא יצא האדם מופסד מקיום מצוות חסד. ואדרבה בעת שבו יצטרך עזרה בודאי ישמחו להחזיר לו כמדתו.
זה לא מדוייק. אתה מגיע מפילוסופיית הקוד הפתוח. אני די מסכים איתך אבל שים לב שמזוית הקוד הקנייני, זה כמו שאתה אומר למוכר לעודד את הקונים לקנות אצל מתחרהו כי אין אדם נוגע וכו'.

נכתב ע"י moishy;1056273:
ובנוגע לסיבה השניה, אמנם ברור שיש יותר מתכנתים דוברי אנגלית מדוברי עברית, אבל אם תבדוק את היחס בין כמות החברים באתרים, לכמות המשקיעים שלא על מנת לקבל פרס, אני חושב שתמצא שהיחס גדול בהרבה ממה שמכירים דוברי העברית.
תבדוק שוב את המספרים...
אתה יודע כמה מתכנתים דוברי עברית יש? אני לא, אבל אני מאמין שלפי היחס צריך להיות רבע מתכנת אחד (0.25), שיענה על שאלות...
גם עליך לדעת שבהרבה אתרים יש בצע בהתנדבות הזו. אפי' כסף לפעמים.

נכתב ע"י moishy;1056273:
(אגב, כאן אולי המקום לשאול מהו הבלוג המופיע בפרופיל האישי שלך...).
מאוד לא רלוונטי... תודה שהפנת אותי לשם, זה היה לא מעודכן בכלל מה שכתוב שם. לדוגמה הספקתי לשכוח כמה שפות תכנות מאז :)

moishy

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
לא התכוונתי לזה. זה לא עובד טוב. תנסה לעשות שאילתה של Customer מתחיל בF נגיד.
התכוונתי שהקוד יוציא את השאילתה לקובץ טקסט וישתול לפני כל שורה מס' רץ.
מסתבר שתמיד יש מה לשפר...
הנה דוגמא חדשה שעובדת (?...)

יש לפתוח את השאילתא NewQueryTest

קבצים מצורפים

• QryAutoNum.rar
    KB 51.4 · צפיות: 0

moishy

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
והללו משתפים אחרים בהשיגיהם בסבלנות?
מנין לך?
מחברות בעשרות פורומים ברחבי העולם.

זה לא מדוייק. אתה מגיע מפילוסופיית הקוד הפתוח. אני די מסכים איתך אבל שים לב שמזוית הקוד הקנייני, זה כמו שאתה אומר למוכר לעודד את הקונים לקנות אצל מתחרהו כי אין אדם נוגע וכו'.
נו באמת, וכי עזרה בנקודה אחת תפסיד לך פרנסה, הרי מי שלא יודע מה הוא עושה יצטרך עזרה בהמשך הדרך, ולו רק לתמיכה לאחר זמן.

אני לא מצפה שמי שעמל רבות והשקיע זמן, מחשבה וכסף, ישתף את התוצר הגמור שלו אם אחרים, על חשבון פרנסתו, אבל לדעתי ספק גדול אם עניה על שאלות במסגרת פורום זה מתקרב לקצה קצהו של דבר כזה, בדר"כ השאלות נקודתיות.

תבדוק שוב את המספרים...
אתה יודע כמה מתכנתים דוברי עברית יש? אני לא, אבל אני מאמין שלפי היחס צריך להיות רבע מתכנת אחד (0.25), שיענה על שאלות...
קשה להתווכח בלי לדעת את העובדות,,, אבל כמה אחוז מהחברים באתר זה נכנסים לקטגוריה הזו. נקודה למחשבה.

גם עליך לדעת שבהרבה אתרים יש בצע בהתנדבות הזו. אפי' כסף לפעמים.
ידוע לי, אני גם חבר באתר כזה, אלא שלא ידוע לי על האופציה להרוויח ע"י כך כסף.

אין כוונתי בכל זה לומר "צודק אני" אלא לעורר מודעות, ואין מזרזין אלא למזורזין...

שמח לעזור

משתמש מקצוען
D I G I T A L
נכתב ע"י moishy;1056280:
מסתבר שתמיד יש מה לשפר...
הנה דוגמא חדשה שעובדת (?...)

יש לפתוח את השאילתא NewQueryTest

אתה חזק.
לכאורה עובד,
ועדיין אמשיך לומר שזה מסורבל :)

moishy

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
תלוי מה כוונת פותח האשכול, כיון שלא ברור לי בדיוק כוונתו (והוא כנראה בחופשה, ולא הספיק להבהיר את כוונתו), אם כוונתו ליצא לקובץ טקסט, הצדק איתך, אבל אם הוא צורך פנימי למסד הנתונים, הפתרון שלי טוב.

FullTime

משתמש מקצוען
תודה ענקית. מוישי,
זה משרת את מטרתי. לזה התכוונתי.

אני מחוץ לכל השיחות הקודמות, כי אני לא יודע כלל לכתוב קודים וכו'.

moishy

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
תמשיך בקצב ואיכות השאלות שלך, ותתפלא יום אחד לדעת שאתה יודע לא קצת :)

FullTime

משתמש מקצוען
נכתב ע"י moishy;1056316:
תמשיך בקצב ואיכות השאלות שלך, ותתפלא יום אחד לדעת שאתה יודע לא קצת :)

עם אחד כמוך... ללא ספק.

אתה ח-ז-ק------
בזכות כאלו כמוך המשיח יבוא....

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה