ייעוץ לפני קניית מחשב חדש לגרפיקה

apple

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עומדת לפני קניית מחשב חדש לצרכי גרפיקה, עובדת הרבה על פוטושופ, לפעמים קבצים ממש גדולים וכבדים - שלטים גדולים בסגנון חסידי וכו'
קיבלתי מטכנאי הצעת מחיר ל -2 מפרטי מחשב שונים ואשמח לעזרת המומחים על איזה מהם כדאי לי ללכת. ההפרש במחיר הוא כ-£500 השאלה אם אכן מצדיק את ההפרש?
מפרט 1:
  • Windows 10 Pro 64
  • Intel Core i7-9700 with Intel UHD Graphics 630 3 GHz base frequency, up to 4.8 GHz with Intel® Turbo Boost Technology, 12 MB cache, 8 cores
  • 16 GB memory 512 GB PCIe NVMe SSD storage
    +2 TB HDD
    • מפרט 2:
      • Windows 10 Pro 64
      • Intel® Core™ i7-9700 with Intel® UHD Graphics 630 (3.0 GHz base frequency, up to 4.7 GHz with Intel® Turbo Boost Technology, 12 MB cache, 8 cores)
      • 32 GB memory; 512 GB Turbo Drive PCI SSD storage
      • +AMD Radeon Pro WX 3100 4GB Graphics Card
        + 2 TB HDD

כוח עזר

משתמש מקצוען
עומדת לפני קניית מחשב חדש לצרכי גרפיקה, עובדת הרבה על פוטושופ, לפעמים קבצים ממש גדולים וכבדים - שלטים גדולים בסגנון חסידי וכו'
קיבלתי מטכנאי הצעת מחיר ל -2 מפרטי מחשב שונים ואשמח לעזרת המומחים על איזה מהם כדאי לי ללכת. ההפרש במחיר הוא כ-£500 השאלה אם אכן מצדיק את ההפרש?
מפרט 1:
  • Windows 10 Pro 64
  • Intel Core i7-9700 with Intel UHD Graphics 630 3 GHz base frequency, up to 4.8 GHz with Intel® Turbo Boost Technology, 12 MB cache, 8 cores
  • 16 GB memory 512 GB PCIe NVMe SSD storage
    +2 TB HDD
    • מפרט 2:
      • Windows 10 Pro 64
      • Intel® Core™ i7-9700 with Intel® UHD Graphics 630 (3.0 GHz base frequency, up to 4.7 GHz with Intel® Turbo Boost Technology, 12 MB cache, 8 cores)
      • 32 GB memory; 512 GB Turbo Drive PCI SSD storage
      • +AMD Radeon Pro WX 3100 4GB Graphics Card
        + 2 TB HDD
השני זה כמעט אותו הדבר

joujou

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
לפי מה שאני רואה הוא רק שידרג קצת את המעבד והוסיף כרטיס מסך בינוני, אני לא חושב שזה מצדיק 500 ליש"ט.

apple

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תודה. ואיך המחשב בכללותו? טוב מספיק לצרכי עיצוב גרפי?

apple

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
חצי חצי לא לכול התוכנות לגרפיקה לא כול התוכנות הכבדות

תוכל בבקשה לפרט למה כן למה לא?
יש מצב לקבל דוגמא למפרט שמתאים לחלוטין לעיצוב גרפי?
תודה מראש על העזרהץ אני פשוט לא כ"כ מתמצאת, יודעת רק שאני צריכה מחשב טוב, חזק ומהיר ומוכנה להשקיע בשביל לקבל משהו טוב באמת. לא רוצה לשלם יקר על מה שלא מצדיק את עצמו.

joujou

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
תוכל בבקשה לפרט למה כן למה לא?
יש מצב לקבל דוגמא למפרט שמתאים לחלוטין לעיצוב גרפי?
תודה מראש על העזרהץ אני פשוט לא כ"כ מתמצאת, יודעת רק שאני צריכה מחשב טוב, חזק ומהיר ומוכנה להשקיע בשביל לקבל משהו טוב באמת. לא רוצה לשלם יקר על מה שלא מצדיק את עצמו.
אם את רוצה מפרט בהתאמה אישית ממליץ לך לפנות ל @דודכהן . הכי מקצועי שתמצאי.

כוח עזר

משתמש מקצוען
לנייח מומלץ זה המחשב הפרטי שלי מעבד i9 9990k כרטיס מסך RTX 280 TI והלוחות אם החדשים של הסרוק/אסוס זיכרון רם של XPG

apple

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נייד או נייח?
נייח
התקציב באזור 1300-1500 לישט אבל לא מספיק מתמצאת אם אכן אפשר בסכום זה לקבל משהו טוב באמת. אבל אם זה לא ממש מספק אוכל להשקיע יותר עד אזור 2000-2500 ליש"ט
חשוב לי שיהיה כלי עבודה טוב באמת שישמש אותי לאורך זמן

apple

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

מה בערך סדר גודל המחיר? ואם אפשר (מקוה שלא מבקשת יותר מדי) את המפרט באנגלי היות ואני קונה פה באנגליה ורוצה להפנות את המפרט לטכנאי פה שלא דובר עברית
ואם כבר שואלת אשמח אם אפשר ייעוץ גם לגבי רכישת מסך ומה הדרך ניעילה ביותר לוודא התאמת צבעים לדפוס?

תודה רבה על כל העזרה

כוח עזר

משתמש מקצוען
מה בערך סדר גודל המחיר? ואם אפשר (מקוה שלא מבקשת יותר מדי) את המפרט באנגלי היות ואני קונה פה באנגליה ורוצה להפנות את המפרט לטכנאי פה שלא דובר עברית

תודה רבה על כל העזרה
7000 מעבד
Intel Core i9-9900K 3.6GHz
לוח אם
Z390 Asus
כרטיס מסך
Nvidia GeForce RTX2070 Super 8GB
כונן
500GB SSD NVME
ספק כוח של 750 W

כולל חבורי טייפ C ו USB 3
RAM 32
מה שבעברית הוה לא מבין שיעשה גוגל תרגום

apple

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
7000 מעבד
Intel Core i9-9900K 3.6GHz
לוח אם
Z390 Asus
כרטיס מסך
Nvidia GeForce RTX2070 Super 8GB
כונן
500GB SSD NVME
ספק כוח של 750 W

כולל חבורי טייפ C ו USB 3
RAM 32
מה שבעברית הוה לא מבין שיעשה גוגל תרגום

תודה רבה
אם כבר שואלת אשמח אם אפשר ייעוץ גם לגבי רכישת מסך ומה הדרך היעילה ביותר לוודא התאמת צבעים לדפוס?
הטכנאי המליץ על מסך28 אינטש 4K

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה