הוא מקבל גם לפגישות?בהחלט,
על שאלות פשוטות וקצרות, כפי ששמעתי הוא לא לוקח תשללום כלל.
בהצלחה.
אם היא כתבה כאן כנראה שהיא לא מכירה ארגונים כאלו ...נסו לפנות לאירגונים המתאימים, לא הכל עולה כסף
אם היא כתבה כאן כנראה שהיא לא מכירה ארגונים כאלו ...
אדרבא, תכתבי, לתועלת כולם.
יותר לכיוון החסידי....אודות
לצפיה בחוברת לחץ כאן לצפיה בחוברת לחץ כאן × קו ההלכה הספרדי הוקם לאחר פטירתו של מרן הגר"ע יוסף זצוק"ל. הקו משמש כמענה למאות אנשים הנתקלים בשאלות הלכתיות...kavhalacha.co.il
אולי זה גם יוכל לעזור. אני מכירה אותם מצד בית ההוראה ולא שלום הבית
כמובן סגנון ספרדי או ספרדי /לטאי
אולי יש להם יועצים גם חסידיים?יותר לכיוון החסידי....
ביררתי ליתר בטחון,מכיר,
rtyu05331אין לכתוב כתובת מייל
הוא עונה גם דרך המייל.
להחליף # ב@
אכן זו בעיה רצינית!רוב היועצים לוקחים תשלום גבוה שאיננו זמין אצלי..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: