עד היום הראשון של חנוכה אין מה לדברהאלפחורס האלו עוד לא ראיתי ושמעתי שיש בארץ, אז כנראה שלא
זה הפינוק מארגנטינה, אם יתחילו למכור בארץ מה יוכלו להביא לנו
אם תמצאו מוזמנים לספר לנו...
?עד היום הראשון של חנוכה אין מה לדבר
בארגנטינה כרגע לא אוכלים. לא שותים. לא יושנים.
נשאר לנו שתי אלפחור אחרונים ולא יודעים מה לעשות בליהאלפחורס האלו עוד לא ראיתי ושמעתי שיש בארץ, אז כנראה שלא
זה הפינוק מארגנטינה, אם יתחילו למכור בארץ מה יוכלו להביא לנו
אם תמצאו מוזמנים לספר לנו...
גם אני מחפשת, אבל אין בארץ....אחרי כל כך הרבה זמן התגעגעתי לטעם שוב
אולי מישהו ראה או שמע איפה קונים בארץ אשמח לשמוע
תודה
לא יכולה להביא לך מארגנטינה, כן מצרפת קישור של מתכון לאלפחורס מקוריים של פיית העוגות, הכנתי למשפחה של בעלי, ארגנטינאים מקוריים והם התעלפו מהטעם, אמרו שהחזרתי אותם כמה שנים טובות אחורה, וכמובן שאכלו את זה במשורה כמו שאוכלים את המקורי, ממליצה ממליצה ממליצה!!! להכין בדיוק לפי המתכון על הגרמים!!!אחרי כל כך הרבה זמן התגעגעתי לטעם שוב
אולי מישהו ראה או שמע איפה קונים בארץ אשמח לשמוע
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: