אופציה 1 או 3תכנון יח"ד
איזו אופציה עדיפה ?
אולי יש אופציות נוספות ?
אשמח לשמוע רעיונות לשיפור הערות והארות
תודה מראש לכל המשיבים צפה בקובץ המצורף 1777721
הרעיון ב3 לדעתי שיש כאילו עוד חדר.אופציה 1 או 3
באופציה 3 הפריע לי שהמטבח "נגמר" בלי שום דבר שימשיך אותו,
אפשר להעביר את השולחן ליד החלון ואת הספה מול המטבח
לא רואים את המטבח ( שאגב לדעתי לא כזה חיסרון שרואים..)אבל כן רואים כל מי שרובץ על הספהאופציה 2 לדעתי הכי טובה,
יתרונות:
חלונות בכל החדרים
נכנסים לחלל פתוח ומאוורר
לא וראים את המטבח מהכניסה
אפשר כמובן להחליף את הספה עם השולחן,לא רואים את המטבח ( שאגב לדעתי לא כזה חיסרון שרואים..)אבל כן רואים כל מי שרובץ על הספה
שיקול...
אבל אז יוצא שהספה ממש בתוך המטבח והשולחן יותר בצדאפשר כמובן להחליף את הספה עם השולחן,
זה חיסרון עבור כל מי שהכיורים והשיש אצלו לא ריקים 24/7...
למה עוד חדר? זה נראה כמו קורההרעיון ב3 לדעתי שיש כאילו עוד חדר.
העניין הוא לא הקורה אלא האופציה לסגור (דלת מבדלת, קיר זז ) כשמישהוא רוצה לישון שם.למה עוד חדר? זה נראה כמו קורה
זה נמוך ב 10 ס"מ מכל הבית
אבל לא ברור באמת למה רק שם יש
רעיון יפה בתור אופציה -- אבל שווה להשקיע בסגירה כזאת ?העניין הוא לא הקורה אלא האופציה לסגור (דלת מבדלת, קיר זז ) כשמישהוא רוצה לישון שם.
משקיף לחזית של הרחובהשאלה מה נכון מבחינת מיקום הסלון, מה רואים מהחלון?
השאלה של מיקום שולחן או ספה פחות מטריד כי זה ניתן לשינוי לשיקול דעת הדייראפשר כמובן להחליף את הספה עם השולחן,
זה חיסרון עבור כל מי שהכיורים והשיש אצלו לא ריקים 24/7...
הקורה היא בעצם בכל הסקיצות --מחקתי כי לא רציתי לבלבל באופציה 3 רק שכחתי למחוקלמה עוד חדר? זה נראה כמו קורה
זה נמוך ב 10 ס"מ מכל הבית
אבל לא ברור באמת למה רק שם יש
יש בזה משהו -- גם אני חשבתי על זה אבל נראה לי שבאופציה הזאת המטבח יוצא קטן וקצת חוסם את האור --לפחות בהרגשה ואין מקום לכיריים -- וגם איפה תהיה המכונת כביסה לפי האופציה הזאת ?אולי משהו בכיוון הזה, שמגדיר את איזור המטבח (וגם הקורה מגדירה את הכניסה)
(בישול בכיריים ניידות על האי, ואולי גלגלים לאי, מכונת כביסה במטבח)
הערה, הקיר שהיה שם בשביל מכונת כביסה יקשה מאוד על הכנסת ריהוט לחדר השינה
יש בזה משהו -- גם אני חשבתי על זה אבל נראה לי שבאופציה הזאת המטבח יוצא קטן וקצת חוסם את האור --לפחות בהרגשה ואין מקום לכיריים -- וגם איפה תהיה המכונת כביסה לפי האופציה הזאת ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: