שלום,
חשבתי לשים 2 כיריים דומינו משני צידיי השיש ( כיריים במידות בערך 30*60 לשני סירים) אחד לחלבי ואחד לבשרי,
מצד שני איך אני אדע שבאמת זה יתוחזק ע"י השוכרים?
ואולי יש בזה בעיות של כשרות בהלכות בין ספרדים לאשכנזים?
או אולי מהניסיון שלכם מה עדיף לשים ביחידה?
אשמח לעזרה!
תודה!
חשבתי לשים 2 כיריים דומינו משני צידיי השיש ( כיריים במידות בערך 30*60 לשני סירים) אחד לחלבי ואחד לבשרי,
מצד שני איך אני אדע שבאמת זה יתוחזק ע"י השוכרים?
ואולי יש בזה בעיות של כשרות בהלכות בין ספרדים לאשכנזים?
או אולי מהניסיון שלכם מה עדיף לשים ביחידה?
אשמח לעזרה!
תודה!