matanel mor
משתמש צעיר
אני מחפש יזם לצורך בירור על פינוי בינוי בבני ברק
037792268אני מחפש יזם לצורך בירור על פינוי בינוי בבני ברק
מיהו037792268
משרד עו''ד שניתן לך את כל המידע כולל יזמות ו
הטוב מסוגומיהו
עבדת איתו ?
אין לי אישייש לי מישהו להמליץ שמתמחה בתחום.
המעלה שלו שהוא לא יזם, הוא עובד סביב כל הפרוצידורה והבירוקרטיה.
הוא מלווה את כל הדיירים ואת כל התהליך ונותן לדיירים לבחור את החברה שתנהל את הפרוייקט.
(הרווח שלו הוא מהקבלן ולא מהדיירים).
אם מעניין אותך, אתן לך את הפרטים באישי.
זו תקנת רבני העיר.את הגובה למקסימום 6 קומות + קרקע + גג,
הוא טוען שחברת 'קנדה ישראל' פנתה בעצמה לדיירים בכל הרחוב לברר נכונות לפינוי בינוי, מבחינתם חלק מהרווח זה החנויות או המשרדים בקומת קרקע, ואם העירייה תאשר אז גם בקומה א', אלא שלבסוף הוברר להם שהערייה מרשה אחוזי בנייה נמוכים ולכן זה לא כלכלי, והם אמרו שאם מדיניות העירייה תשתנה הם יבדקו שוב.זו תקנת רבני העיר.
אני גם לא יודעת כמה זה רווחי לעשות פינוי בינוי בז'בוטינסקי ממש, גם אם יהיו יותר קומות, הדירות שם לא מבוקשות בכלל, למרות הרכבת הקלה, כי אף אחד לא רוצה לגור ברחוב הכי סואן בארץ.
לא הבנתי, כבר כיום יש ברוב הבנינים שם חנויות בקומת קרקע.הוא טוען שחברת 'קנדה ישראל' פנתה בעצמה לדיירים בכל הרחוב לברר נכונות לפינוי בינוי, מבחינתם חלק מהרווח זה החנויות או המשרדים בקומת קרקע, ואם העירייה תאשר אז גם בקומה א', אלא שלבסוף הוברר להם שהערייה מרשה אחוזי בנייה נמוכים ולכן זה לא כלכלי, והם אמרו שאם מדיניות העירייה תשתנה הם יבדקו שוב.
בתכלס בזבוטנסקי בנו כמה בנינים חדשים ו הדירות שם נמכרו כולם, יש אנשים שמעדיפים לגור על הכביש הראשי יותר מבתוך פרדס כץ המלאה בסודנים ובשבח"ים מטעמים מובנים... (ע"ע הגינות באלעד)
כעת החנויות הם קטנות ורק בחזית הבניינים, מאחרי החנויות יש מקלטים או חדרי אשפה וכו' אם יהיה פינוי בינוי הם יהפכו את כל קומת הקרקע למתחם קניות כמו בבניינים החדשים, והשאיפה שלהם היתה שגם קומה א תהיה חנויות.לא הבנתי, כבר כיום יש ברוב הבנינים שם חנויות בקומת קרקע.
ובנינים חדשים בודדים ממש נבנו על ז'בוטינסקי. וסביר להניח שהדירות נמכרו במחיר נמוך יותר מאשר בפרדס כץ עצמה, בדיוק כמו כל הדירות בז'בוטינסקי.
ולא ראיתי שהסודנים נמנעים מדירות בז'בוטינסקי. אם כבר הפוך, כל הסודנים ממלאים את החנויות שם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: