שאלה יזם לפינוי בינוי

הפוך על הפוך

משתמש מקצוען
יש לי מישהו להמליץ שמתמחה בתחום.
המעלה שלו שהוא לא יזם, הוא עובד סביב כל הפרוצידורה והבירוקרטיה.

הוא מלווה את כל הדיירים ואת כל התהליך ונותן לדיירים לבחור את החברה שתנהל את הפרוייקט.
(הרווח שלו הוא מהקבלן ולא מהדיירים).

אם מעניין אותך, אתן לך את הפרטים באישי.

matanel mor

משתמש צעיר
יש לי מישהו להמליץ שמתמחה בתחום.
המעלה שלו שהוא לא יזם, הוא עובד סביב כל הפרוצידורה והבירוקרטיה.

הוא מלווה את כל הדיירים ואת כל התהליך ונותן לדיירים לבחור את החברה שתנהל את הפרוייקט.
(הרווח שלו הוא מהקבלן ולא מהדיירים).

אם מעניין אותך, אתן לך את הפרטים באישי.
אין לי אישי

nlp

משתמש צעיר

הכי יוקרתי ואישי שיש.

avi media

משתמש מקצוען
חבר שלי מברר כעת על פינוי בינוי בב"ב.
הוא אומר לי שיזמים אמרו לו שבד"כ אי אפשר לעשות פינוי בינוי בב"ב, כי לפי המדיניות של עירית בני ברק להגביל את אחוזי הבנייה ואת כמות הדירות בכל דונם, ואת הגובה למקסימום 6 קומות + קרקע + גג, לכן במבחן התוצאה בד"כ זה לא כלכלי ליזם או לקבלן בב"ב הצפופה, כי זה יוצא תוצאה של 1.5*1, והנדרש הוא לפחות 3*
לדוגמא אם הקבלן הורס 30 דירות ובמקומם הוא יכול לבנות רק 45 דירות, זה לא כלכלי, אם הוא יכול לבנות 90 דירות זה מתחיל להיות כלכלי.
הוא צודק שהמדיניות של ב"ב מבטלת את רוב הפינוי בינוי? זה לא נשמע טוב שעיריית בני ברק היחידה שלא מקדמת ברצינות התחדשות עירונית אפילו בתוואי של הרכבת הקלה, ב"ב מלאה בבניינים ישנים שאין להם שום תקן למצב של רעידות אדמה חלילה ולא ממ"ד, ומצב כזה מנציח את הבעיה לתמיד, ואדרבה עוד בונים ומוסיפים יחידות ומרפסות נוספות.
זה לא חכמה שהמהנדס של ב"ב מצהיר שרועדת לו היד כשחותם על היתר בנייה, כי השאיפה שלו התחדשות עירונית, כשהעירייה עצמה חוסמת אפשרות של פינוי בינוי (חוץ מבניינים בודדים שיש להם חצר ענקית מיותרת).

commit

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
את הגובה למקסימום 6 קומות + קרקע + גג,
זו תקנת רבני העיר.
אני גם לא יודעת כמה זה רווחי לעשות פינוי בינוי בז'בוטינסקי ממש, גם אם יהיו יותר קומות, הדירות שם לא מבוקשות בכלל, למרות הרכבת הקלה, כי אף אחד לא רוצה לגור ברחוב הכי סואן בארץ.

avi media

משתמש מקצוען
זו תקנת רבני העיר.
אני גם לא יודעת כמה זה רווחי לעשות פינוי בינוי בז'בוטינסקי ממש, גם אם יהיו יותר קומות, הדירות שם לא מבוקשות בכלל, למרות הרכבת הקלה, כי אף אחד לא רוצה לגור ברחוב הכי סואן בארץ.
הוא טוען שחברת 'קנדה ישראל' פנתה בעצמה לדיירים בכל הרחוב לברר נכונות לפינוי בינוי, מבחינתם חלק מהרווח זה החנויות או המשרדים בקומת קרקע, ואם העירייה תאשר אז גם בקומה א', אלא שלבסוף הוברר להם שהערייה מרשה אחוזי בנייה נמוכים ולכן זה לא כלכלי, והם אמרו שאם מדיניות העירייה תשתנה הם יבדקו שוב.
בתכלס בזבוטנסקי בנו כמה בנינים חדשים ו הדירות שם נמכרו כולם, יש אנשים שמעדיפים לגור על הכביש הראשי יותר מבתוך פרדס כץ המלאה בסודנים ובשבח"ים מטעמים מובנים... (ע"ע הגינות באלעד)

commit

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
הוא טוען שחברת 'קנדה ישראל' פנתה בעצמה לדיירים בכל הרחוב לברר נכונות לפינוי בינוי, מבחינתם חלק מהרווח זה החנויות או המשרדים בקומת קרקע, ואם העירייה תאשר אז גם בקומה א', אלא שלבסוף הוברר להם שהערייה מרשה אחוזי בנייה נמוכים ולכן זה לא כלכלי, והם אמרו שאם מדיניות העירייה תשתנה הם יבדקו שוב.
בתכלס בזבוטנסקי בנו כמה בנינים חדשים ו הדירות שם נמכרו כולם, יש אנשים שמעדיפים לגור על הכביש הראשי יותר מבתוך פרדס כץ המלאה בסודנים ובשבח"ים מטעמים מובנים... (ע"ע הגינות באלעד)
לא הבנתי, כבר כיום יש ברוב הבנינים שם חנויות בקומת קרקע.
ובנינים חדשים בודדים ממש נבנו על ז'בוטינסקי. וסביר להניח שהדירות נמכרו במחיר נמוך יותר מאשר בפרדס כץ עצמה, בדיוק כמו כל הדירות בז'בוטינסקי.
ולא ראיתי שהסודנים נמנעים מדירות בז'בוטינסקי. אם כבר הפוך, כל הסודנים ממלאים את החנויות שם.

avi media

משתמש מקצוען
לא הבנתי, כבר כיום יש ברוב הבנינים שם חנויות בקומת קרקע.
ובנינים חדשים בודדים ממש נבנו על ז'בוטינסקי. וסביר להניח שהדירות נמכרו במחיר נמוך יותר מאשר בפרדס כץ עצמה, בדיוק כמו כל הדירות בז'בוטינסקי.
ולא ראיתי שהסודנים נמנעים מדירות בז'בוטינסקי. אם כבר הפוך, כל הסודנים ממלאים את החנויות שם.
כעת החנויות הם קטנות ורק בחזית הבניינים, מאחרי החנויות יש מקלטים או חדרי אשפה וכו' אם יהיה פינוי בינוי הם יהפכו את כל קומת הקרקע למתחם קניות כמו בבניינים החדשים, והשאיפה שלהם היתה שגם קומה א תהיה חנויות.
סודנים יש גם בזבוטינסקי (לא בבניינים חדשים) כמובן, אבל בגלל שזה מקום שוקק חיים (וגם מלא במצלמות אבטחה) הם ממש לא תוקפים שם ילדים וכו'.. משא"כ בפרדס כץ, ומי שיודע, מבין.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  51  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה