יש דבר שקוראים לו "ספר". חפץ מאוד חשוב בחיי אדם. חלק מהספרים מלאים בחומר היסטורי. אם את לא רוצה ללכת יותר מידי לכוון ההוא, אז אינטרנת יכול לעזור.חלישות הדעת לשמה
שאלה - מאיפה המידע, הרפרנסים, תלבושות, עיצוב האניות המדויק לתקופה זו?
איך והיכן מוצאים את כל זה?
סיפרות כללית, היסטורי וכו'. נטפרי זה עם חסימה?דווקא באינטרנט (נטפרי שלי בכל אופן) אני לא מוצאת כלום
אלו ספרים מספרות חרדית או גם כללית?
לא משנה איפה את גרה. תמשיכי ללמוד ולהיות סקרנית. היום את יכולה לקנות ספרים און ליין.מה זה חסימה, בקושי יש משהו
בכל אופן תודה, אני אמנם גרה באופקים שזה עוד חסימה בפני עצמה (מבחר הספרים לא משהו)
אבל נסתדר בעזרת ד', את הכיוון הבנתי!
בנתיים לא מלמד. אולי יבוא היוםיואו אני זוכה לראות אומנות אמיתית!
זה יפה מדי מדי
אתה מורה לציור?
אני בפניםבנתיים לא מלמד. אולי יבוא היום
חן חן. בשבילי זה הפרס הגדול.ציורים ברמה כל כך גבוהה לא ראיתי הרבה זמן !!!
תענוג לקרוא את הספרים שאתה מצייר בהם מרגישים את האוירה והפעולה מתוך הדפים כפשוטו ( אני אומרת את זה מנסיון כילדה שקונה ספרים רק אם הציורים יפים )
איזה תמונה?וואהו אין מילים, רצתי ליצור לי תיקיה חדשה, תודה רבה!!!
אגב, המבנה הפנימי של האניות שייך לימי הביניים בכלל או לספרד בלבד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: