שיתוף יום נישואיםםםםםם

פרסום שנהב

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
מכירים את זה שפתאם הזמן חולף ואתם מוצאים את עצמכם במקום או בעיתוי שלא חלמתם עליו שיגיע כ"כ מהר?
לי זה קרה, וקורה, ואני מאמינה שמי שמרגיש שהזמן חולף לו במהירות, סימן שנהנה וטוב לו ב"ה, שימשיך להיות כך!
והנה אני מוצאת את עצמי מעצבת לוגו ליום נישואין (אומנם לא שלי, זה גם בעז"ה יהיה בעיתו ובזמנו, כרגע של זוג שממש קרוב אלי)...

ולא אלאה אתכם יותר מידי, כי אני ממש מתרגשת לשתף אתכם פה בכל העניינים, במיוחד שאני אוהבת לעצב, ועוד כאלו דברים קרובים ומשמחים, הלוואי תמיד!!!

אז קודם רציתי לוגו, כמובן:)

חפשתי וחשבתי מה מתאים ליום נישואים:unsure:, כמובן שאין צורך במקרה הזה לחדד הרבה את הראש אלא פשוט זה הולך להיות משהו מנצנץ, כסוף, עם המספרים 2 ו-5 ואולי אולי בהמשך אוסיף עוד..

כעת נתחיל---

צבע כסוף שעליו לא מוותרים כי הרי זו חתונת הכסף, ועוד שילוב של צבע סגול בהתאים לתפאורה, וווויאלה-לבאלגן המושלם!

לוקחת מפה, לוקחת משם, משלימה את זה ויוצרת את ההוא,
והנה הלוגו:
לוגו.PNG

זה היה אחרי התוספות של הלקוח, שבמקרה הוא הכי קרוב אלי (בוודאי הבנתם),
להוסיף קצת זהרוריות והילה, שהפונט יהיה פונט מקושקש אבל עדיין ייראה טוב, וככה, עוד קצת מפה ומשם, והלוגו הסופי מוכן!!!

יופי, הלוגו מוכן,
הגענו לשלב השלט,
רצינו שיהיה שלט כמו של המאורסים של הזוגות שמתוורטים (סוגרים וורט),
חשבנו אולי לכתוב את כל הפרטים הכוללים שם, שם משפחה, כתובת ועיר מגורים,
אך, אמרנו לעצמנו, לא, ב"ה עבר כבר הזמן של הוורט, ואנחנו עכשיו בתהליך אחר, משהו שמח ומיוחד,
אז אולי רק שם, שם משפחה ותאריך?!:unsure::unsure:
ושוב, נסינו וראינו שאכן זה מצדיק את עצמו,
אך נתקלנו ברקע גדול בין השמות לתאריך, שאין לנו שימוש בו....
מה עושים?

חשובים, חושבים ולבסוף מחליטים, כן!
הלוגו!!!!

והנה השלט המוכן...
שלט.PNG

יופי, כבר הדבר הענק הזה מוכן,
מה עוד?
חבקים למפיות, לבקבוקים, לכוסות,
ואולי גם פלייסמנטים,
אההה, ויש גם שוקולדים מעוגלים של כרמית שמיצדם האחד נרצה בטח להדביק את הלוגו, אז גם זה נוסף לרשימה.

והנה, הכל מתקבל....בענבי הגפן בענבי הגפן, דבר נאה ומתקבל!

IMG-20211213-WA0030 (1).jpg

1.PNG

2.PNG

3.PNG

שימו לב למה שמעקף בעיגול..
ב"ה היה נפלא, ומקסים!!!

בשמחות אצלכם!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה