הפרישו לך רטרו מתחילת שנת הלימודיםמסתכלת על התלוש שלי ומשהו נראה לי מוזר.
הורידו לי כ3000 שקל על קרן השתלמות. באמת פתחתי לפני כמה שבועות אבל למה מורידים כ"כ הרבה?
מצו"ב תמונה
חלק מופרש מהמשכורת שלך, וחלק משרד החינוך מפריש מעצמו.הבנתי. קרן השתלמות מופרשת כל חודש המשכורת? או שמשרד החינוך מוסיף גם מעצמו?
כנראה שזו התשובה כי הסכום המופרש מתאים למשכורת של 80 אל"ש וזה כנראה היתה סך כלל המשכורות ברוטו ב9 חודשיםשימי לב שמדובר על הפרשה של כמות חודשים ולא רק חודש אחד...
ניכויי עובד זה מה שמפרישים ממךהבנתי. קרן השתלמות מופרשת כל חודש המשכורת? או שמשרד החינוך מוסיף גם מעצמו?
יש הסבר תלוש בפורטל, את יכולה לבדוק שם. בדיוק אתמול ראיתי שאלה כזו שם ואת התשובה שאני לא זוכרת כרגע.למה אני רואה בטבלה שתי שורות של קרן השתלמות? זו לא כפילות או משהו?
במערכת יוניק, מצד ימין, ברשימה הכחולה, יש שם מלבן שכתוב עליו הסבר תלושאיפה בדיוק בפורטל?
לפי התלוש שלך... המעסיק מפריש כפול ממך...הבנתי. קרן השתלמות מופרשת כל חודש המשכורת? או שמשרד החינוך מוסיף גם מעצמו?
במעסיק רגיל זה תלוי חוזה זה יכול להיות גם 2.5 2.5מה שמוזר לי ...איך שהבנתי המעסיק אמור להפריש יותר...פי שלש[את 2.5% והמעסיק 7.5%]
יש שורה של הפרשים (כתוב עבור אלו חודשי עבר ההפרשה)למה אני רואה בטבלה שתי שורות של קרן השתלמות? זו לא כפילות או משהו?
נכון...אבל בשאלה משמע שזה משרד החינוך...ולא מעסיק רגיל.....במעסיק רגיל זה תלוי חוזה זה יכול להיות גם 2.5 2.5
חשבתי שבמשרד החינוך....זה כן פי שלש[את 2.5% והמעסיק 7.5%]או שמשרד החינוך מוסיף גם מעצמו?
אז איך אני בודקת מה הבעיה?חשבתי שבמשרד החינוך....זה כן פי שלש[את 2.5% והמעסיק 7.5%]
עובדי הוראה זה 4.2 ו8.4 מהמעסיקאז איך אני בודקת מה הבעיה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: