הרקמות יהלומים ממש מסקרנות אותי, לאיזה גיל הכי קטן זה מיועד? וכמה זמן בערך לוקח לסיים יצירה אחת בערך בגודל 40/30? ראיתי המון יפות בעלי אקספרס , אשמח לשמוע על כך
תודה
אפשר לדעת / לקבל רעיונות איך אפשר למסגר תמונת יהלומיםקניתי ערכה של רקמת יהלומים, וסיימתי אותה.
נשארו לי הרבה יהלומים מכל הצבעים.
רעיונות מה אפשר לעשות איתם?
תודה.
אמרו לי שאפשר למתוח על קנבס, אבל אני לא רוצה,אפשר לדעת / לקבל רעיונות איך אפשר למסגר תמונת יהלומים
(אני לא רוצה מסגרת בומבסטית שתיקח את הפוקוס מהתמונה עצמה)
@פיקצר פרפקטאצלינו ניתן לרכוש כל צבע, או כלי עבודה
או למסגר את היצירה המושלמת.
המלאי כאן בארץ.
אפשרות למשלוחים.
יש לנו את כל 447 הצבעים של dmc תצטרכי להשוות בין 2 המערכות. או לקחת משהו בקירוב.@פיקצר פרפקט
חסרים לי יהלומים ירוקים
מס' 4
מס' 5
מס' 8
של חברת craftiviti
האם יש לכם? ואיך מגיעים אליכם?
@פיקצר פרפקט
את עושה רק תמונות אישיות או שיש לכם גם סתם תמונות נוף?
אם הם עדיין מסודרים לפי המספור המקורי, את יכולה להשתמש איתם ביצירות הבאות.עולה בדעתי רעיון אחרי הפוסט של הפלייסמנטים המדהימים של הדבק חם.
גם לי נשארו כמויות אדירות של יהלומים, אולי נעשה את זה באמת.
להכין כזה משטח של דבק חם ולשפוך מלמעלה מלא יהלומים - רק צריך לבדוק שלא יתייבש מהר מידי הדבק שיתפוס את כל היהלומים
ועל המשטח להכין קישוט לסוכה - גזירה מקטיפה שחור ולהדביק מלמעלה.
ציפי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: