זה ציור אמיתי...!יוסי כהן מדויק והזוי, אבל ביבי קצת ניראה שמן ועם מידי שקע בלחי ומשהו מקווץ לו שם ניראה לי בין האף לפה אבל הלמעלה ממש קופי, הזוי!
והפה של יוסי כהן יפה ברמות שאין איך להסביר.
וואו, תודה!כשרון פנומנלי .. יד עדינה קווים טובים העניבה בעיקר הטריפה אותי חחח.. והעפעף הנפול של ביבי
ו.. הם יותר יפים מהמציאות זה ודאי
בעיני תרגול שיכול מאד להקפיץ תריאליזם זה לקחת תמונות רנדומליות מפינטרסט בשחור לבן ( כשמצלמים פורטרייט b&w לכתחילה הולכים על צורות צל מאד ברורות..לעומת תמונה שהורידו לה תצבע בדיעבד אבל לא כיוונו בשעת מעשה לשחור לבן) ולנסות להעתיק את הערכים .
לדוגמא
צפה בקובץ המצורף 712568
ועוד תאורה דרמטית המשולש הקלאסי על הלחי החשוכה. יש לזה שם אבל שכחתיצפה בקובץ המצורף 712570
עוד אחלה מידע לזכור( זה לא מאה) פרופורציות של הפנים.. לא כותבת בהכרח לך אלא בכללי למי שמציץ כאן כבר זה נוח ושימושי. יש גם הפשטות טובות יותר וכל פנים טיפה שונות אבל זה נחמד
צפה בקובץ המצורף 712574
צפה בקובץ המצורף 712571
צפה בקובץ המצורף 712572
ועכשיו מסקרן לראות עבודה עדכנית! אמרת שזה ישן
תודה רבה!יוסי כהן מדויק והזוי, אבל ביבי קצת ניראה שמן ועם מידי שקע בלחי ומשהו מקווץ לו שם ניראה לי בין האף לפה אבל הלמעלה ממש קופי, הזוי!
והפה של יוסי כהן יפה ברמות שאין איך להסביר.
חוחחחתשובה לכותרת:
צפה בקובץ המצורף 712583
זה ציור אמיתי...!
בפוסטרים של הבחירות מסתירים את זה
וואו אין עלייך, תודה!!!!!!!אני יוצאת מנק הנחה שאת לומיס אתה כבר מכיר
יש כאן מודל תלת של ראש אסארו שאפשר להזיז מסביבו מצלמה.. יש גם אפליקציות בסגנון
ההפשטה הכי נוחה לי אישית היא של לוחות הפנים בזוויות שונות
זו זוית הקדמית זה מבוסס על לומיס. צריך להבין אותה לפני שעוברים לזויות עם התקצרות
Portrait Drawing Basics 3/3 - How To Draw a 3D Head
Portrait Drawing Fundamentals Course: https://mydrawingtutorials.com/portrait More art courses: https://mydrawingtutorials.com/store/ For more drawing tutori...youtu.be
השיטה האקדמאית .. והכי יעילה זה למדוד מרחק בין רוחב הפנים בזוית שבחרנו כמה פעמים נכנס באורך לדעת פרופורציות טוב וככה למצוא עוגנים על ידי מדידה של העין שלנו
אולי אני לא מספיק יודעת להסביר תשיטה זה הדגמה של פורטרייט אקדמאי זה גם ככה ברוסית אז אפשר לכבות קול ולוותר על מוזיקה מוזרה ברקע.
Штриховка по форме Портрета Карандашом / Как нарисовать Портрет
Здравствуйте! В этом видео я расскажу о том, как рисовать портрет по правилам Академического Рисунка и о том, как штриховать по форме. По вопросам: частных з...youtu.be
וזה אחד אקדמאי יותר מובן ציור של גבר לא יודעת כמה זה צנוע רואים גם צוואר וטיפה כתף
הוא מודד עם העיפרון בשיטה שנקראת סייטינג.. יש עוד הרבה מה לפרט על כל דבר כאן ובטוחה שמסתמא מאיירים עם יותר ניסיון ישמחו להגיב. זה מה שידוע לי שעובדHow to draw a portrait from a photo and become more accurate for life drawing
Drawing tutorial : In this video, I want to show you how I draw a portrait from a photo while trying to become more accurate for life drawing. I make this dr...youtu.be
יש לך ים של חומרכשרון פנומנלי .. יד עדינה קווים טובים העניבה בעיקר הטריפה אותי חחח.. והעפעף הנפול של ביבי
ו.. הם יותר יפים מהמציאות זה ודאי
בעיני תרגול שיכול מאד להקפיץ תריאליזם זה לקחת תמונות רנדומליות מפינטרסט בשחור לבן ( כשמצלמים פורטרייט b&w לכתחילה הולכים על צורות צל מאד ברורות..לעומת תמונה שהורידו לה תצבע בדיעבד אבל לא כיוונו בשעת מעשה לשחור לבן) ולנסות להעתיק את הערכים .
לדוגמא
צפה בקובץ המצורף 712568
ועוד תאורה דרמטית המשולש הקלאסי על הלחי החשוכה. יש לזה שם אבל שכחתיצפה בקובץ המצורף 712570
עוד אחלה מידע לזכור( זה לא מאה) פרופורציות של הפנים.. לא כותבת בהכרח לך אלא בכללי למי שמציץ כאן כבר זה נוח ושימושי. יש גם הפשטות טובות יותר וכל פנים טיפה שונות אבל זה נחמד
צפה בקובץ המצורף 712574
צפה בקובץ המצורף 712571
צפה בקובץ המצורף 712572
ועכשיו מסקרן לראות עבודה עדכנית! אמרת שזה ישן
תאורת רמברנדט...ועוד תאורה דרמטית המשולש הקלאסי על הלחי החשוכה. יש לזה שם אבל שכחתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: