האמת שהוא צייר את זה כהצבעה מהצד אני שמתי את כל הפתקים בסורק וזה נראה כלפי מעלה.וואו! ממש!
איזה כישרון הזוי!!!!!
הייתי אומרת אולי לעשות את האצבע המצביעה טיפ טיפה יותר ישרה.
אבל זה גם תלוי בסגנון. גם לזה יש יופי מסוים.
אה.האמת שהוא צייר את זה כהצבעה מהצד אני שמתי את כל הפתקים בסורק וזה נראה כלפי מעלה.
זה הגיע מעצמו. אני נהנית לראות ילד חוקר שבודק מה קשה לו ועובד על זה. כל מה שהוא הגיע מחיקוי ציירים שהוא מכיר ומרצון שייצא מושלם. כולל דיוקנאות והעתקותמדהים! כל הכבוד שהוא מתרגל ידיים, מה שבדרך כלל מנסים להתחמק ממנו. ידיים זה משהו שאי אפשר כל כך ללמד, זה מצריך בעיקר תרגול. כל הכבוד שהוא מתחיל לתרגל את זה בגיל צעיר.
מהמם!! הוא לא מפסיק להפתיע...מעדכנת עוד 3 מהיום. כל מחמאה והערה מתקבלת בשמחהצפה בקובץ המצורף 1492645
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: