שב נא הסופר
משתמש מקצוען
היא מקבלת לחן ועל זה היא מרכיבה מילים
או להיפך
מסתבר יותר כמו הצד הראשון, לא?
מה ידוע לכם
או להיפך
מסתבר יותר כמו הצד הראשון, לא?
מה ידוע לכם
היא עובדת עם כל הסיגנונות ובכל הסוגים הלחנה לבד כתיבה לבד לפני אחרי וכ' וכ'היא מלחינה וכותבת גם את המילים
לא רק בעברית, גם באנגלית יש לה שירים מדהימים שכבשו את הקהל
אני דווקא חולק עליך!!!תודה תודה לכולכם!
ידוע לי שהיא גם מלחינה
אני מדבר דוקא על מילים שהיא כותבת לאחרים
זה נראה לי קצת מסובך ותקוע לכתוב מילים סתם ואח"כ לנסות להלביש על זה לחן. לא?
צריך לדעת איזה מילים לכתוב - באיזה הקשר באיזה ענין וכו', לא סתם לכרבש מילים בשביל להמציא איזה שיר.
זה לא שיר שלך שכתבת מלב גועש ופורץ ואז הלחן בא ומתלבש איכשהו.
אני דווקא חולק עליך!!!
מנסיון רב בכתיבה, אם הכתיבה נעשית מלכתחילה לפי משקל וסדר ברור זה בהחלט מצויין ואפשר בקלות להלחין את זה!!! ואדרבה, בד"כ ככה עדיף כי אז הלחן מותאם למילים!
עיין באתר שלי עיר השירים ותראה המון דוגמאות! קישור כאן
יש בכך משהו אבל מה שיודע לי בברור בהקשר אליה זה שיעקב שוואקי שעובד איתה המון בד''כ זה הולך שהוא מביא לה את הנושא על מה פחות או יותר לכתוב ואז את המילים שהיא כתבה (לאחר הרבה שיכתובים..) הוא מעביר לאיצי וולדנר(בד''כ לפעמים משהו אחר) והוא מלחין את המילים האלו ועד עכשיו דווקא יצאו שירים טובים מאד! ראה ערך:מאמין בניסים, עולם מושלם, זה הקטן, ועוד....לעומת זאת בני פרידמן עובד קצת הפוך וגם שם יצאו דברים טובים אז זה פשוט עניין של סייעתא דישמיא או גם....פרוטקציה בשם אולי..תודה תודה לכולכם!
ידוע לי שהיא גם מלחינה
אני מדבר דוקא על מילים שהיא כותבת לאחרים
זה נראה לי קצת מסובך ותקוע לכתוב מילים סתם ואח"כ לנסות להלביש על זה לחן. לא?
צריך לדעת איזה מילים לכתוב - באיזה הקשר באיזה ענין וכו', לא סתם לכרבש מילים בשביל להמציא איזה שיר.
זה לא שיר שלך שכתבת מלב גועש ופורץ ואז הלחן בא ומתלבש איכשהו.
גם לאומן הכי גדול ומקצועי יש שירים תחביביים ונחמדים אין אומן שמוציא הכל מושלם!!צודק. לא חולק עליך!
זה דוקא כשמדובר בשירים על משקל/חרוז ברור וקבוע בלי שום חריגות.
אבל כשמדובר בשירים בלי איזה משקל או חרוז, אם אין לזה איזה לחן מקדים, זה נשמע סתם תקוע לדחוף מילים בלי סדר.
רק לאחרונה שלחו במייל [רשימת תפוצה של "מוזיקה מכל הלב"] איזה שיר חדש שהיא כתבה [לא הלחינה], ואין שם שום משקל או חרוז מסודר וקבוע.
לכן אמרתי שיותר מסתבר שכתיבת המילים מתבצעת על לחן מקדים ולא סתם באויר.
מקווה שבזה אתה לא חולק עלי .
יש בכך משהו אבל מה שיודע לי בברור בהקשר אליה זה שיעקב שוואקי שעובד יתה המון בד''כ זה הולך שהוא מביא לה את הנושא על מה פחות או יותר לכתוב ואז את המילים שהיא כתבה (לאחר הרבה שיכתובים..) הוא מעביר לאיצי וולדנר(בד''כ לפעמים משהו אחר) והוא מלחין את המילים האלו ועד עכשיו דווקא יצאו שירים טובים מאד! ראה ערך:מאמין בניסים, עולם מושלם, זה הקטן, ועוד....לעומת זאת בני פרידמן עובד קצת הפוך וגם שם יצאו דברים טובים אז זה פשוט עניין של סייעתא דישמי או גם....פרוטקציה בשם אולי..
כן יצא לי לעבוד איתה בעבר...תודה!
אני רואה שאת/ה מעודכן/ת היטב
אז זהו, שאני לא מדבר רק על שירים 'מרובעים' עם משקל קבוע (ובדרך כלל גם יותר משעמם....).צודק. לא חולק עליך!
זה דוקא כשמדובר בשירים על משקל/חרוז ברור וקבוע בלי שום חריגות.
אבל כשמדובר בשירים בלי איזה משקל או חרוז, אם אין לזה איזה לחן מקדים, זה נשמע סתם תקוע לדחוף מילים בלי סדר.
רק לאחרונה שלחו במייל [רשימת תפוצה של "מוזיקה מכל הלב"] איזה שיר חדש שהיא כתבה [לא הלחינה], ואין שם שום משקל או חרוז מסודר וקבוע.
לכן אמרתי שיותר מסתבר שכתיבת המילים מתבצעת על לחן מקדים ולא סתם באויר.
מקווה שבזה אתה לא חולק עלי .
רק צריך לקחת בחשבון שהיא מאד! עמוסה כך שאם אתם לא פריד או שוואקי יתכן וזה ייקח זמן...
אישה מקסימה ועמוסה בהחלט!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: