ידוע לכם איך מירי ישראלי עובדת

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
גם וגם...

אישה מקסימה ומיוחדת!!

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
היא מלחינה וכותבת גם את המילים
לא רק בעברית, גם באנגלית יש לה שירים מדהימים שכבשו את הקהל
היא עובדת עם כל הסיגנונות ובכל הסוגים הלחנה לבד כתיבה לבד לפני אחרי וכ' וכ'

רק צריך לקחת בחשבון שהיא מאד! עמוסה כך שאם אתם לא פריד או שוואקי יתכן וזה ייקח זמן...

שב נא הסופר

משתמש מקצוען
תודה תודה לכולכם!

ידוע לי שהיא גם מלחינה
אני מדבר דוקא על מילים שהיא כותבת לאחרים
זה נראה לי קצת מסובך ותקוע לכתוב מילים סתם ואח"כ לנסות להלביש על זה לחן. לא?
צריך לדעת איזה מילים לכתוב - באיזה הקשר באיזה ענין וכו', לא סתם לכרבש מילים בשביל להמציא איזה שיר.
זה לא שיר שלך שכתבת מלב גועש ופורץ ואז הלחן בא ומתלבש איכשהו.

לויש

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
תודה תודה לכולכם!

ידוע לי שהיא גם מלחינה
צריך לדעת איזה מילים לכתוב - באיזה הקשר באיזה ענין וכו', לא סתם לכרבש מילים בשביל להמציא איזה שיר.
אני דווקא חולק עליך!!!
מנסיון רב בכתיבה, אם הכתיבה נעשית מלכתחילה לפי משקל וסדר ברור זה בהחלט מצויין ואפשר בקלות להלחין את זה!!! ואדרבה, בד"כ ככה עדיף כי אז הלחן מותאם למילים!
עיין באתר שלי עיר השירים ותראה המון דוגמאות! קישור כאן

שב נא הסופר

משתמש מקצוען
אני דווקא חולק עליך!!!
מנסיון רב בכתיבה, אם הכתיבה נעשית מלכתחילה לפי משקל וסדר ברור זה בהחלט מצויין ואפשר בקלות להלחין את זה!!! ואדרבה, בד"כ ככה עדיף כי אז הלחן מותאם למילים!
עיין באתר שלי עיר השירים ותראה המון דוגמאות! קישור כאן

צודק. לא חולק עליך!
זה דוקא כשמדובר בשירים על משקל/חרוז ברור וקבוע בלי שום חריגות.
אבל כשמדובר בשירים בלי איזה משקל או חרוז, אם אין לזה איזה לחן מקדים, זה נשמע סתם תקוע לדחוף מילים בלי סדר.
רק לאחרונה שלחו במייל [רשימת תפוצה של "מוזיקה מכל הלב"] איזה שיר חדש שהיא כתבה [לא הלחינה], ואין שם שום משקל או חרוז מסודר וקבוע.
לכן אמרתי שיותר מסתבר שכתיבת המילים מתבצעת על לחן מקדים ולא סתם באויר.
מקווה שבזה אתה לא חולק עלי :).

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תודה תודה לכולכם!

ידוע לי שהיא גם מלחינה
יש בכך משהו אבל מה שיודע לי בברור בהקשר אליה זה שיעקב שוואקי שעובד איתה המון בד''כ זה הולך שהוא מביא לה את הנושא על מה פחות או יותר לכתוב ואז את המילים שהיא כתבה (לאחר הרבה שיכתובים..) הוא מעביר לאיצי וולדנר(בד''כ לפעמים משהו אחר) והוא מלחין את המילים האלו ועד עכשיו דווקא יצאו שירים טובים מאד! ראה ערך:מאמין בניסים, עולם מושלם, זה הקטן, ועוד....לעומת זאת בני פרידמן עובד קצת הפוך וגם שם יצאו דברים טובים אז זה פשוט עניין של סייעתא דישמיא או גם....פרוטקציה בשם אולי..;):p

נערך לאחרונה ב:

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
צודק. לא חולק עליך!
אבל כשמדובר בשירים בלי איזה משקל או חרוז, אם אין לזה איזה לחן מקדים, זה נשמע סתם תקוע לדחוף מילים בלי סדר.
רק לאחרונה שלחו במייל [רשימת תפוצה של "מוזיקה מכל הלב"] איזה שיר חדש שהיא כתבה [לא הלחינה], ואין שם שום משקל או חרוז מסודר וקבוע.
גם לאומן הכי גדול ומקצועי יש שירים תחביביים ונחמדים אין אומן שמוציא הכל מושלם!!

ושלמות יש רק אצל טוקר-שגם דברים חסרי טעם הופכים ללהיט לאחר שמלהיב בלי סוף על בסיס אפס...

הבדיקה הכי טובה לשיר-זה לראות ולבדוק כמה שרים אותו באמת וכמה תוחלת חיים שלו, זה המדד האמיתי, לפי דעתי, לשיר טוב, והיום נדיר למצוא שירים כאלו וחבל..

שב נא הסופר

משתמש מקצוען
יש בכך משהו אבל מה שיודע לי בברור בהקשר אליה זה שיעקב שוואקי שעובד יתה המון בד''כ זה הולך שהוא מביא לה את הנושא על מה פחות או יותר לכתוב ואז את המילים שהיא כתבה (לאחר הרבה שיכתובים..) הוא מעביר לאיצי וולדנר(בד''כ לפעמים משהו אחר) והוא מלחין את המילים האלו ועד עכשיו דווקא יצאו שירים טובים מאד! ראה ערך:מאמין בניסים, עולם מושלם, זה הקטן, ועוד....לעומת זאת בני פרידמן עובד קצת הפוך וגם שם יצאו דברים טובים אז זה פשוט עניין של סייעתא דישמי או גם....פרוטקציה בשם אולי..;):p

תודה!
אני רואה שאת/ה מעודכן/ת היטב :)

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

לויש

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
צודק. לא חולק עליך!
אז זהו, שאני לא מדבר רק על שירים 'מרובעים' עם משקל קבוע (ובדרך כלל גם יותר משעמם....).
אסביר לך משהו, אני כותב גם הרבה פעמים בלי משקל מידי ברור, (וזה בד"כ יוצא שיר הרבה יותר מעניין....) אבל בוודאי שחייבת להיות חוקיות כלשהי, או איזו תבנית שחוזרת על עצמה וכדו'.
בדרך כלל יש לי איזה בסיס של מקצב/סוג של התהוות בסיסית של לחן, כבר תוך כדי שאני כותב את המילים, אף שזה בהחלט לא תמיד יכול להבשיל אצלי לבסוף ללחן, אבל ברור לי שאם מלחין יקח את המילים ויקלוט את המבנה של השיר יהיה לו קל מאוד להלחין איתם. (אתה יכול לראות באתר שלי ובסקיצות שהעליתי שם לאחרונה, ואני חושב שתבין מה אני מדבר....)
אני מאמין שאצל כל מי שכותב שירים טובים לפני שיש לו לחן זה עובד בערך ככה פלוס מינוס.....

נערך לאחרונה ב:

your mosic pro

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
רק צריך לקחת בחשבון שהיא מאד! עמוסה כך שאם אתם לא פריד או שוואקי יתכן וזה ייקח זמן...
אישה מקסימה ועמוסה בהחלט!

עמוסה זה לא מילה. היא אדם מדהים עם רצון מאוד טוב
אבל מה לעשות רק המפורסמים משלמים מספיק...
אני דיברתי איתה על לחנים והיא התלהבה הגעתי לשלב שהיא רק צריכה לשלוח לי טקסט
שזה אומר עוד טלפון אחד לתאם דברים ועד היום אני מנסה (4 חודשים)
לפעמים היא מצליחה לענות ולהתנצל ולומר לי לא להתיאש.....
אני התיאשתי......

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה