צילום אמנותי יאמ...

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אז הגעתי לזה, בסופו של דבר הכנתי משהו קשה, לקח הרבה זמן אבל היה שווה
נו וניסיתי ליצור לי איזו יצירה עם הכלים שאין לי ואני מדגישה זאת, כי בפורום הזה כולם אלופות ומי אני שאעלה תמונות אבל יש הרבה נושאי חינוך וביטויים שלא עולים לי כרגע בראש שצריך להתחיל מקטן ולשאוף גבוה אז בנתיים את זה אני מיישמת :)
אז יצאתי לדרך עם המצלמה האיכותית אבל לא של צלמים (ועדיין לא קלטתי מה השם האמיתי, אולי חצי מקצועית?), ואל תשאלו בכלל אבל בכלל על מה הנחתי את זה.
ועכשיו אשמח לשמוע הארות והערות לפעמים הבאות אבל לפני זה חשוב לי לציין שהתמונה השנייה באמת לא משהו, א. הכלי לא היה מבריק מידי וגם הכלי לא מידי מוצלח.
ב. התמונה השנייה יצאה מטושטש קצת וניסיתי לסדר אבל לא הצלחתי יותר ממה שרואים.
ג. אין לי תאורות מרהיבות עין ולא - גם לא תאורות עם שמות מפוצצים, רק תאורת החדר :rolleyes:
אז קדימה עכשיו תורכן גם להכין!

%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93-img_9835-jpg.449218

אחרי עיבוד IMG_9816.jpg

קבצים מצורפים

• מעובד IMG_9835.jpg
    1.3 MB · צפיות: 855

0405 שירה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
יפה מאוד אין כמו להתנסות עוד ועוד ..
מעניין לראות את הרשונה בלי עיבוד נראה שהעיבוד פספסת שם משו

חלום פז

משתמש רשום
צילום מקצועי
יש לך את זה!
גם בלי זה;) (מצלמה)
אהבתי את הכוס,
עושה רושם טעים ומדויק להפליא...
תצליחי המון המון.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה